”Jag avskyr att vara mamma”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej, jag är en tjej som nyss fyllt 30.

Jag älskar mina två barn, men avskyr att vara med dem. Så fort de sitter vid tv:n eller min man är med dem njuter jag av tillvaron. Men när jag måste leka aktivt eller hämta på dagis, tycker jag att livet suger. Jag blir uttråkad och längtar tills jag får vara för mig själv.

Jag skäms och känner mig som en värdelös mamma. Jag ville verkligen ha barn. Men nu tar jag inte mitt ansvar, utan försöker smita och lägga över allt på min man, så jag kan träna, träffa vänner, läsa böcker och annat som ger livet mening. Ibland blir skuldkänslorna så starka att jag funderar på att skilja mig och ge vårdnaden till min man (fastän jag älskar honom). Borde jag göra det?

Linda

Vad tycker du? Borde Linda ge vårdnaden till sin man? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Linda” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se