”Vi skulle gifta oss – då drog han. Ska jag kräva en förklaring?”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva,

jag förstår ingenting. Min pojkvän och jag satt för bara två veckor sedan och planerade vår framtid tillsammans. Han är närmare 40 och jag är sju år yngre. Jag fick intrycket av att han var redo att satsa på oss livet ut. Vi var mitt uppe i en budgivning på en lägenhet, när han plötsligt sa att han ville lämna mig.

Hur kan man ändra sig så snabbt? Han försäkrade att det inte var något jag hade gjort eller sagt. Han bara ville inte längre. Jag misstänkte att det handlade om rädsla, och sa att vi kunde lugna oss med bröllop och hopflyttning. Men ingenting hjälpte.

Nu hör han inte ens av sig. Men jag tänker inte ge mig förrän jag får ett ärligt svar. Visst har jag rätt att kräva en förklaring till hans beteende?

Estrid

Vad tycker du? Ska Estrid kräva en förklaring? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Estrid” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se