Köket? Skogen? Duschen? Bilen?

Här är de tio mest populära platserna att ha sex på – förutom sovrummet...

RELATIONER

En nybäddad skön säng i all ära – men med lite fantasi kan varje plats i hemmet bli ett kärleksnäste.

När amerikanska Cosmopolitan frågade sina läsare om den bästa platsen att ha sex på, förutom i sängkammaren, kom de 1 500 svarande kvinnorna med det ena mer våghalsiga förslaget än det andra.

Foto: colourbox
UNDER bordet finns inte med på Cosmopolitans lista.

Här är deras tio skönaste platser för annorlunda sexupplevelser.

1. I duschen eller badkaret – 82%

Tips för dig som vill prova: Turas om att tvåla in varandra och retas med varandra tills ni inte kan hålla er längre – innan ni går hela vägen. Ha två varma mjuka handdukar till hands, eller en stor som ni båda kan svepa in er i, för att förstärka myskänslan efter badet.

2. I en bil – 80%

Tips för dig som vill prova: Folk tenderar att tro att baksätet är bästa platsen för sex i bilen, men där finns inte gott om benutrymme. Fäll bak det främre passagerarsätet i stället, och prova en ridställning.

3. I flick- pojkrummet hemma hos föräldrarna – 65%

Tips för dig som vill prova: Om föräldrarna är i rummet intill gör ni bäst i att hålla er tysta – hitta en lågmäld, gungande ställning som är skön för båda men som inte skakar sänggavlarna mot väggen.

4. I poolen eller i vattenbrynet - 54%

Tips för dig som vill prova: Ironiskt nog kan sex i vattnet torka ut ert naturliga glidmedel. Använd ett silikonbaserat glidmedel (som är vattentåligt).

5. I skogen – 49%

Tips för dig som vill prova: Obehagliga insekter – en överhängande risk vid utomhussex. Ni gör er lätt av med dem genom att spraya er med insektsmedel före kärleksstunden – men kom ihåg att inte spraya på halsen, brösten eller någon annan stans där kyssar kan tänkas förekomma. Och glöm inte att se upp med giftiga växter!

6. På köksbordet – 48%

Tips för dig som vill prova: Stekspaden är inte bara till för att vända hamburgare – använd den till lätt smisk för att göra kärleksstunden ännu mer lekfull.

7. I parken – 42%

Tips för dig som vill prova: Var bara försiktig och städa upp efter er vid gungorna.

8. I ett tält – 37%

Tips för dig som vill prova: Eftersom du behöver vara diskret och eftersom tältets väggar kan vara bräckliga är rådet att hålla sig till enkla ställningar, som missionären och bakifrån.

9. I föräldrarnas sovrum – 34%

Tips för dig som vill prova: Be din partner i förväg om att helt avhålla sig från fraser som 'Who's your daddy'. Det passar sig inte riktigt i det här sammanhanget.

10. I tvättstugan – 29%

Tips för dig som vill prova: Det rekommenderas att sitta på tvättmaskinen i stället för på torkskåpet. När torktumlingen börjar – släpp loss.

Källa: Cosmopolitan.com

aftonbladet.se