”Min kille har kriminellt förflutet – vågar jag bilda familj?”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva,

min nya pojkvän är världens finaste. Men han har ett kriminellt förflutet, vilket jag påminns om varje gång han visar sig utan kläder. Hela kroppen är täckt av tatueringar som han gjorde under tonåren. Jag försöker acceptera honom som den han är, men tänker hela tiden på vem han en gång var. Även om jag litar på honom och vet att han är en annan person än under sitt kriminella förflutna, ser jag problem i framtiden. Tänk om vi får barn och går till badstranden. Vad ska folk tro när de ser hans märkta kropp? Två tatueringar på händerna har han tagit bort med laser, då han blivit misshandlad på grund av dem. Jag känner mig orolig över att han – och även jag och i framtiden kanske vår familj – skadas av människor som tror att han fortfarande står för budskapen som ristats in på hans kropp. Vågar jag bilda familj med honom?

Stefania

Vad tycker du? Ska Stefania satsa på en framtid med sin nye kille? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Stefania” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se