Äkta kärlek – eller bluff?

1 av 2 | Foto: AP
Tori Spelling och Dean McDermott träffades under en tv-inspelning för fyra år sedan. Då hade båda förhållanden på annat håll.
RELATIONER

De hårda anklagelserna mot maken Dean McDermott har skakat Tori Spelling.

Nu gör hon allt för att bevisa att deras kärlek är sann.

Hollywoodstjärnan Tori Spelling, 36, och skådespelaren Dean McDermott, 42, träffades under en tv-inspelning för fyra år sedan.

De var redan gifta på var sitt håll när de inledde sitt förhållande.

Hon lämnade sin make och han lämnade sin fru och sina två barn för ett nytt liv med superstjärnan.

Nu är de gifta och har två små barn ­tillsammans och i dokusåpan ”Tori & Dean: Home Sweet Hollywood” visar de upp sitt kärleksfulla äktenskap. Men nyligen skakades familjelyckan i grunden av hårda anklagelser mot Dean McDermott.

Hans nära vän sedan många år, Michael Olifiers, avslöjade att skådespelaren valde Tori Spelling för pengarna och för att få fart på sin haltande karriär – inte på grund av kärlek.

– Det är ingen tvekan om att Dean är med Tori för pengarna och kändis­skapet. Dean har alltid desperat strävat efter att bli känd. När de blev tillsammans sa han ”Jag är med Tori nu, jag kommer att bli miljonär”, säger Michael Olifiers till tidningen Star.

Skämtade om Tori

Han berättar att Dean McDermott inte alls var attraherad av Tori Spelling.

Tvärtom – han tyckte att hon ”såg ut som en häst”. De anklagelserna får också stöd av Dean McDermotts exfru Mary Jo ­Eustace, 47, som han dumpade efter tolv års äktenskap. I boken ”The other woman” berättar hon om hur det gick till när hon blev lämnad för super­stjärnan.

Innan hennes make träffade Tori Spelling hade han och hans vänner skämtat om Hollywoodstjärnans utseende och operationer och förfasat sig över att han skulle tvingas spela in heta kärleksscener med henne. Tre veckor senare kallade han Tori Spelling för ”själsfrände” – en total­omvändning som kom som en chock.

Förnekar allt

När Tori Spelling fick höra talas om tidningen Stars anklagelser gick hon till upprört försvar på sin Twitter:

”Jag fick just ­reda på att Star Mag ska skriva att jag lever i ett kärlekslöst ­äktenskap. Skämtar de? Tro inte på det!”, skrev hon.

Maken Dean McDermott ryckte också ut i försvar på sin Twitter: ”Jag är vansinnigt ­förälskad i min fru”.

Efter anklagelserna åkte paret på en romantisk semester till Las Vegas. Där visade de tydligt sin kärlek och poserade tätt omslingrade och kyssandes för fotograferna.

– De satt och sprutade Evian på ­varandra och matade varandra med frusna vin­druvor, ­säger ett vittne till ­tidningen In Touch.

Men en vän till Tori Spelling säger till In Touch att stjärnan inte är lika säker på makens kärlek som hon vill ge sken av.

– Tori har alltid varit osäker på sitt utseende och en del av henne är ständigt rädd för att snygga män bara kan älska henne för pengarna. Nu anstränger hon sig hårt för att bevisa att allt är bra.

Ärvde bråkdel av förmögenheten

När Tori Spelling blev akut inlagd på sjukhus med allvarliga magsmärtor några veckor senare spekulerades det i om anledningen var en stresskollaps över oron kring maken. Men enligt hennes Twitter berodde det på ett magsjukevirus.

Om det är så att ­anklagelserna mot Dean McDermott stämmer – att han valde Tori ­Spelling för pengarna och berömmelsen – så har han ­endast lyckats till viss del. Visst syns de tillsammans på tv i sin framgångrika dokusåpa. Men Tori Spelling ärvde bara en bråkdel av pappan Aaron Spellings förmögenhet.

– Så som min finansiella situation ser ut i dag kan jag bara skämma bort mina barn med kärlek, säger Tori Spelling till tidningen OK.

FAKTA

Tori Spelling

Ålder: 36 år.

Yrke: Skådespelerska.

Familj: Maken Dean McDermott, 42, och barnen Liam, 2, och Stella, 1.

Aktuell: Med tv-serien ”Tori & Dean: Home Sweet Hollywood”.