Nu hör yngre män av sig till Karin

RELATIONER

När Karin Silén, 51, blev tillfrågad om hon ville vara med i samarbetet var hon först skeptisk.

Foto: Privat
Karin Silén.

Karin Silén hade bara varit medlem i dejtingsajten sedan början av sommaren och hade svårt att tänka sig hur någon utomstående skulle kunna hjälpa henne att skriva om henne själv. Men eftersom hon tycker om att göra spontana, annorlunda saker tackade hon slutligen ja. I dag är hon glad för det.

– Det har varit ganska mycket kontakter bitvis. Och det har varit väldigt mycket yngre män som hört av sig, förut var det nästan bara äldre. Innan var det personer från 60 år – nu är jag nere på 40, säger Karin Silén och skrattar.

Tydligt resultat

Trots att det bara gått ett par veckor sedan hon bytte ut sin gamla profiltext mot den nya har hon sett flera tydliga resultat. Men till en början var hon skeptisk – hon tyckte att texten framställde henne som en seriefigur. I efterhand förstår hon att det behövdes en utomståendes hjälp för att ge en bra bild av henne.

– Jag var jätteanti efter första genomläsningen, jag skulle aldrig beskriva mig själv på det här sättet. Men efter ett tag insåg jag att det verkligen var jag i den här texten. Det var många detaljer som lyfte fram vem jag verkligen är, säger Karin Silén.

FAKTA

Karins profiltext – före och efter

Före: Jag lever sedan en tid tillbaka som ”singel”. Trivs bra med livet som det är just nu och försöker ta vara på alla positiva bitar. Jag är en livsnjutare och uppskattar upplevelser som tilltalar alla sinnen, alltifrån en händelserik resa, en trevlig middag eller varför inte en bra film. Upplevelser är ju alltid trevligare att dela med någon och därför söker jag nu dig att dela dessa med.

Jag har ett arbete som varje dag ställer mig inför nya utmaningar, vilket jag trivs mycket bra med. Min fritid värdesätter jag högt och försöker fylla den med sådant som sätter "guldkant" på tillvaron.

Som person är jag glad, social, spontan, kreativ och pålitlig. För mig är fysisk närhet och ömhet viktigt i ett förhållande. Ett förhållande ska också bygga på att ömsesidigt ge och ta och inte ta något för givet. Att överraska varandra i vardagen och ha en rak kommunikation är viktigt.

Egenskaper jag uppskattar är: ärlighet, ödmjukhet, empati och flexibilitet... och självklart förväntar jag mig att du delar dessa värderingar och egenskaper med mig.

Karins nya text:

En superhjältinna med smak för choklad.

När måndagen kommer tar Karin på sig sin superdräkt. Exakt vad hon gör är hemligt, men med lagen i sin hand hjälper hon människor. Det passar henne bra, eller som Karins vänner säger:

”Hon är en pålitlig och omtänksam människa, en riktig problemlösare.”

Men även hjältinnor har mörka hemligheter… till exempel alldeles för god mat. Hemma hos Karin blir du bjuden på italiensk pasta, lyxig choklad och hemmalagad glass på marängbotten. Som tur är äger hon ett gymkort. Att hålla sig i form är nämligen ett måste för en superhjältinna.

Hon är också en kvinna med hunger efter upplevelser. Karins senaste resa var till Kairo bland pyramider, sfinxar och god mat såklart. Det ryktas även om vilda äventyr till Sydafrikas djungler och möten med både krokodiler och kannibaler. Men den som vill veta hela sanningen måste själv fråga.

Något som saknas i hennes liv är en superhjälte. Karin är en varm och generös person med mycket att ge och det vore synd att kasta det i sjön. Drömhjälten är en ärlig, aktiv och stilmedveten man med smak för livet. En man som vill ha både marängglass i soffan och djungeläventyr i Afrika.

Så hör av dig, du fina varma superhjälte. En riktig hjälte vågar.

ARTIKELN HANDLAR OM