”Sambon tog sms-lån i smyg”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva!

Varje nyårsafton är det tradition att jag och min sambo bjuder på en fantastisk fest. Bland vännerna är vi kända för våra partaj.

Problemet är att vårt företag har gått riktigt dåligt sedan den ekonomiska krisen förra hösten. Vi har inte råd med en lika lyxig fest i år. Eller om jag ska vara ärlig: vi har inte råd med någon fest alls.

Men för några veckor sedan sa min sambo att han lagt undan pengar till årets nyårsfest. Han ville överraska mig, och jag trodde honom. Men så råkade jag öppna ett brev adresserat till honom. Han har tydligen tagit ett sms-lån bakom ryggen på mig.

Jag skällde ut honom och han erkände, men sa att nu när inbjudningarna är ute går det inte att backa.

Jag har god lust att kontakta alla och säga att festen är inställd, för det här drabbar oss båda ekonomiskt.

Eller ska jag acceptera att skadan redan är skedd, ha en fest för lånade pengar och hålla god min?

Sally

Vad tycker du? Ska Sally låta festen fortgå? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Sally” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se