”Min fru är ointresserad av att kela”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva!

Min fru är helt ointresserad av att ta initiativ till kel och mys. Hon säger att hon älskar mig, men bara när jag frågar. Vi bråkar aldrig och allt funkar bra i vardagen.

Men när det blir fredagskväll och vi har tid att slappna av, kanske sitter i soffan med ett glas vin efter att barnen har somnat, så gör hon aldrig någonsin en ansats till att sitta nära mig och kramas.

När vi har sex är det oftast bra, men det är alltid jag som får ta initiativet. Hon stöter inte bort mig, men det verkar som om hon tycker det skulle gå lika bra utan.

Jag saknar beröring och att få känna mig eftertraktad. Kanske är det löjligt att vilja bli uppvaktad av den man är gift och har barn med, men trots att jag försöker vara tacksam över vad jag har, kan jag inte släppa detta.

Ska jag acceptera att min fru aldrig tar initiativet?

Magnus, 43

Vad tycker du? Ska Magnis acceptera bristen på alternativ? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Magnus” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se