Dejta en toyboy - förbli ung

Ny undersökning visar att en yngre man får dig att känna dig yngre

RELATIONER

Vill du förbli ung?

Då ska du skaffa dig en toyboy.

Enligt en ny undersökning får det dig att känna dig flera år yngre än vad du egentligen är, rapporterar Daily Mail.

Foto: Colourbox

Demi More, 47, och Ashton Cutcher, 32, är ett av Hollywoods mest kända toyboypar – hela 15 år skiljer det mellan turturduvorna.

Och Demi kan skatta sig lycklig. Hennes älskade kan vara rena livselixiret. I alla fall om man ska tro en ny studie där 1000 kvinnor har deltagit.

Den visar att de som dejtar eller är gifta med en toyboy i genomsnitt känner sig fyra år yngre än vad de egentligen är. 10 procent säger till och med att de känner sig tio år yngre.

Spännade förhållande

En förklaring till det kan vara att kvinnor som är tillsammans med yngre män njuter mer av utomhusaktiviteter, besöker nattklubbar oftare och umgås med människor som har mer ungdomliga intressen, skriver Daily Mail.

Studien visar också att trettio procent av kvinnorna anstränger sig för att klä sig ungdomligt och att en sjättedel kompenserar sin ålder genom att försöka hålla förhållandet spännande och fräscht.

Bakom studien ligger dejtingsajten Toyboy.com. Enligt Daily Mail har en talesperson därifrån sagt att den aktuella tv-serien Couger Town med Courtney Cox har lett till att sajtens medlemsantal har ökat med så mycket som 102 procent. I serien dejtar med den före detta Vänner-skådespelerskan just yngre män.