”Han ändrade sin Facebook-status”

Dumpad – här är läsarnas värsta historier

Foto: THINKSTOCK
DRA DU ÅT H-E! Att bli brutalt dumpad via ett fegt sms kan göra en rejält förbannad... Lika förbannad kan man bli när man tar del av de andra dumpningshistorierna som Aftonbladets läsare bjuder på!
RELATIONER

Efter 20 års äktenskap – dumpad via sms!

Jag blev dumpad via sms efter 20 års äktenskap. Det finns ingen som ska behöva bli behandlad på det sättet, oavsett längden på förhållandet. Det är respektlöst, kränkande och fegt. I dag, 8 månader senare, är jag tacksam över att han tog steget till separation och skilsmässa eftersom livet har visat sig enklare utan honom, men jag kommer nog aldrig att förstå, acceptera eller förlåta sättet han avslutade vårt äktenskap på.

Bedragen & dumpad, men rakryggad

”Han ändrade sin status på Facebook”

Jag dejtade en kille på distans i över ett halvår. Vi sågs ungefär varannan helg och tanken var att jag skulle flytta till hans stad. Vi hade inte setts på ett par veckor när han ändrar sin status på Facebook och skriver att han är i ett förhållande med en annan tjej. När jag ringer upp säger han att han inte orkar med avståndet längre.

”Jag fick veta att han tänkte flytta till Kanada…”

Min exmake åkte till Kanada för att hälsa på sina föräldrar. När han inte kom hem med det planerade flyget skickade jag ett sms och undrade var han var. Han svarade att han hade sjukskrivit sig. Eftersom han var ’utbränd’ ringde jag hans chef och fick då veta att han hade sagt upp sig för att flytta till Kanada. Jag försökte ringa honom, men fick inget svar. Till slut fick jag ett sms: ’Jag vill ingenting ha. Du kan ta allt. Skicka alla papper till mina föräldrar’. Jag fick aldrig tag på honom efter det. Snyggt jobbat efter 11 år tillsammans.

Petra

”Kändes som ett rektumlavemang med en rostig skridsko”

Det värsta sättet jag har blivit dumpad på var när min flickvän, som också var en kollega, väntade tills jag gick på semester. Sedan hörde hon inte av sig på två dagar. Efteråt fick jag höra att hon hade varit ute och festat med sina kompisar. Och till sist blev jag dumpad via msn. Förvisso kanske inte så överdrivet elakt, men twisten i det hela är att hon samtidigt var gravid med vårt barn och vi hade först pratat om att bli föräldrar, men sedan hade hon på egen hand bestämt sig för abort. Den dumpningen kändes ungefär som ett rektumlavemang med en rostig skridsko.

”Jag har skaffat en ungbäver. Du är gammal och ful.”

Följande meddelande fick jag av en 42-årig man, som jag, också 42, var djupt förälskad i och som varit underbar mot mig i tio månader. ”Jag har skaffat en ungbäver på knappt 30. Du är gammal och ful”.

”Jag kan inte träffa dig mer. Är inte bra på relationer”

Efter 7 år tillsammans får jag ett sms en måndagseftermiddag medan jag är på jobbet. ’Jag kan inte träffa dig mer. Är inte bra på relationer’. Det har nu gått ett halvår och jag undrar fortfarande vad som gick fel. Två dagar innan jag fick sms:et talade vi om vad våra framtida barn skulle heta och vilket tema vi skulle ha på bröllopet.

”Han åkte till Alperna och gjorde slut via sms”

Jag och min kille hade varit tillsammans i ett och ett halvt år och vi bodde ihop. Han åkte iväg till Alperna och när han hade varit borta i två dagar fick jag ett sms. Där stod det att han gjorde slut för att han inte orkade med vårt förhållande längre. Och att jag skulle ha flyttat ut innan han kom hem. Och så avslutade han med det klassiska ’jag hoppas att vi fortfarande kan vara vänner’. Behöver kanske inte säga att vi absolut inte är vänner i dag.

Maria

”Du har bara varit ett tidsfördriv”

Klockan tre på morgonen fick jag ett sms från min tjej. ’Jag har bara utnyttjat dig. Jag har träffat andra medan vi har varit ihop. Du har varit mer som ett tidsfördriv för mig och jag har inga känslor alls för dig. Har aldrig haft det.

”Hon dumpade mig på Lunarstorm”

För några år sedan blev jag dumpad via Lunarstorm. Främsta orsaken, enligt henne, var att jag hånglade för dåligt. Så kan det gå.

Robert

”I ett brev beskrev hon alla fel jag hade gjort”

Efter över ett år tillsammans och inga som helst tecken på olycklighet i förhållandet så går jag in på hennes bilddagbok för att kolla efter nya bilder. Där står det att hon har gjort slut med mig. Jag blir helt chockad eftersom hon inte hade pratat med mig. Senare får jag ett brev där hon beskrev alla fel jag hade gjort, sådant hon kunde ha pratat med mig om så hade det kunnat lösa sig. Det hon gjorde var fegt och fult.

T

Aftonbladet