Han säljer sin mamma på Ebay

Sonen tar nätdejting till en helt ny nivå med sin annons

RELATIONER

James Doyan tar nätdejting till en helt ny nivå när han säljer sin mamma på Ebay. Sökes: En man som tar henne med storm. Finnes: En modemedveten, omtänksam och stark kvinna som faller under kategorin samlarobjekt men är ej nedpackningsbar, rapporterar tidningen Daily Mail.

Klicka på bilden för förstoring. James Doyan auktionerar ut sin mamma på en dejt, genom en annons på Ebay.

När James Doyan skulle hjälpa sin sextiotreåriga mamma Sandi Firth att sälja ett bord på internet kom han på en idé.

– Jag är ganska impulsiv och bestämde mig för att Ebay skulle vara bästa sättet att skapa intresse, berättar han för Daily Mail.

Prova på före köp

Sagt och gjort. Sandi Firth beskrevs kärleksfullt och humoristiskt och auktionen började. Nu har 250 personer läst annonsen och flera intressanter har hört av sig till James Doyan och frågat om de får prova före köp.

Av annonsen att döma är Sandi Firth i ”begagnat men brukligt skick utan några större skavanker eller tecken på slitage.” Beskrivningen i annonsen fortsätter: ”Hon är modemedveten och älskar att klä sig i det allra senaste (ibland glömmer hon sin ålder) och bär det så fort hon får möjlighet.”

Sonen varnar

Längre ner i annonsen finns en brasklapp till eventuella köpare.

– Jag måste varna er, hon är en stark kvinna, skriver James Doyan i annonsen på Ebay.

För ungefär trettio år sedan uppfostrade hon två barn på egen hand. Det gjorde henne väldigt stark och ibland envis – men hon är alltid snäll och generös.

Sandi Firth har tidigare varit gift två gånger, varav ett av äktenskapen varade i sjutton år och tog slut 2003. Sedan dess har hon enligt annonsen på Ebay och Daily Mail bara dejtat en handfull män, som alla antingen ljugit om sin ålder eller längd. Och längden är viktig.

Hårda krav på köparen

Även om Sandi Firth ligger ute till försäljning kan inte vem som helst vinna auktionen. Hennes son ställer krav på att köparen måste vara stark, hängiven, ärlig och lojal. Och lång – över 175 centimeter. Dessutom måste han uppfylla mammans egen definiton av gentleman innan han vinner hennes hjärta, enligt Daily Mail.