Han är 50 år – hon är 18

Steve och Kerry träffades genom hennes bästa vän – tillika hans dotter

Foto: BULLS
Kerry Church, 18, och Steve Beeden, 50.
RELATIONER

Han är 50 och hon 18.

Brittiska Kerry Church föll för sin bästa väns pappa.

Nu ska paret gifta sig.

När Kerry Church, 18, erkände att hon var kär i sin bästa väns 50-åriga pappa blev omgivningen förskräckt.

Men det stoppade inte brittiskan. Nu planerar paret att gifta sig i oktober. Den stora åldersskillnaden är inget problem, säger de till The Mirror.

– Man blir sårad när när folk tycker sig ha rätt att fälla elaka kommentarer. Åldersskillnaden spelar så stor roll för andra men vi tänker inte på det, säger Kerry till The Mirror.

Bästis med Steves dotter

Paret möttes genom Steves dotter Lauren – Kerrys bästa vän. Från det att Kerry var 14 år började hon att tillbringa tid i Laurens hus. Och redan från början kände hon ett speciellt lugn med Steve.

– Hela familjen var fantastisk och fick mig att känna mig välkommen, säger hon till The Mirror.

Separerade från hustrun

Ju längre tiden gick blev det tydligt att Steve och hans fru hade mycket att prata med Kerry om, men inget att säga till varandra – trots sina 20 år tillsammans.

Så en dag berättade Lauren att hennes föräldrar skulle separera. Samtidigt fortsatte Kerry att komma på besök. Och spänningarna mellan henne och hennes bästa väns pappa blev allt starkare.

– I flera år såg jag henne som en trevlig tjej som var bästa vän med min dotter. Men plötsligt fanns där något mer – en växande ömsesidig attraktion, säger Steve till The Mirror.

Svår situation

Kerry var bara 16 år och höll på att avsluta sin examen. Steven var en 48-årig pappa som kämpade med ett misslyckat äktenskap.

– Först funderare jag på om jag inbildade mig mig alltsammans. Jag hade aldrig tänkt på honom på det sättet förut, säger brittiskan till The Mirror.

En dag bestämde Steve att det var dags att lägga korten på bordet. Han berättade för Kerry om sina känslor och hon sa att hon kände samma sak. Men situationen var komplicerad.

– Laurens mamma hade alltid fått mig att känna mig välkommen i familjen. Och nu var jag kär i hennes man. Vi visste att om vi skulle kunna vara tillsammans var vi tvungna att vara ärliga mot alla från början, säger Kerry till The Mirror.

Steve berättade för Laurens mamma om sina känslor för Kerry. Sedan flyttade han ut.

– Självklart var min fru inte överlycklig. Men hon tog det bra. Hon var inte förvånad, säger Steve till The Mirror.

Dottern accepterade

Därefter var det Kerrys tur att prata med Lauren, som först trodde att det hela var ett skämt. Men när hon förstod att det var allvar accepterade hon snabbt situationen.

Steve och Kerry började att dejta trots elaka kommentarer.

– Steve var så romantisk. En kväll tog han mig till en kinesisk restaurang. Kyparen gav mig ett vodka tonic och champagne. Och i glaset upptäckte jag något som glimmade.

Det var en förlovningsring. Och Kerry accepterade frieriet direkt.

I juni hade de ett hedniskt bröllop i sin trädgård. Omkring 80 gäster närvarande under ceremonin, inklusive Laruen och Kerrys mamma Maureen.

Gifter sig i oktober

Maureen blev så förtjust i Steve att hon erbjöd sig att stå för kostnaderna för parets borgliga bröllopet som ska äga rum i oktober.

Steve säger att han kan förstå att hans och Kerrys relation verkar konstig för en del. Samtidigt är han tacksam för att han och hans blivande bruds närmaste har accepterat förhållandet.

Kerry håller med. Till The Mirror säger hon:

– Vår relation har blivit testad så många gånger. Men det bara gjort den starkare. Hur många ”vanliga” par har gått igenom samma prövningar som vi?