Helgens horoskop

HÄLSA

Väduren

21/3-20/4

Fredagen är helgens bästa dag för din del, särskilt om du vill ägna dig åt romantik. Resten av helgen har du en gnagande känsla inombords.

Oxen

21/4-21/5

Du ägnar helst helgen åt vänner eller tillsammans med släktingar. Lördag-söndag är bästa biten, du trivs absolut bäst i mysiga miljöer som hemma hos någon.

Tvillingarna

22/5-21/6

Fredagen kan bli livlig, men uteliv kan saboteras av att du inte riktigt är sams med dina vänner. Kärleken fungerar bättre. Resten av helgen blir stillsam.

Kräftan

22/6-22/7

Månen befinner sig i ditt tecken under lördagen/söndagen, du är charmfull och sugen på nöjen och umgänge. Risk för kärlekstrassel och svartsjuka föreligger.

Lejonet

23/7-23/8

Fredagen är helgens bästa dag och den passar för lekfull romantik. Vill du ut och roa dig lyckas du bäst om du ägnar dig åt noggrann planering. Du är energisk.

Jungfrun

24/8-23/9

Du är på dåligt humör under fredagen. Resten av helgen blir trevligare och kan bjuda på oväntade nöjen. Men du har ont om energi så du blir fort trött.

Vågen

24/9-23/10

Du är energisk och framåt. Fredagen blir rolig, resten av helgen är risken för gräl stor eftersom du inte vill backa. Plötsligt är du inte alls diplomatisk.

Skorpionen

24/10-22/11

Du får en trevlig helg som kan ha sina romantiska stunder men som bjuder på trevligt umgänge med släkt och vänner. Lördagen och söndagen blir bäst.

Skytten

23/11-21/12

Du har en tendens att stryka dina vänner mothårs nu, delvis är det din ärlighet som inte riktigt gör alla glada. Fredagen kan bli spännande och överraskande.

Stenbocken

22/12-20/1

Du känner dig kluven under lördag-söndag. Det finns saker du behöver tänka igenom, du känner dig inte redo att fatta beslut. Helgen passar bra för resor.

Vattumannen

21/1-18/2

Fredagen ser lovande ut, men vill du ut och roa dig måste du ordna allt själv. Kärlekslivet fungerar i så fall smidigare. Du har gott om energi.

Fiskarna

19/2-20/3

Fredagen färgas av oro för dina vänner och tycker att de tar lätt på saker. Annars en mysig helg som passar för trevligt umgänge. Du är lite trött.