Ny direktlinje mellan Oslo och Visby

Av: 

Stefan Hesserud Persson

Resa | Gotland

Det råder Gotlandsfeber i vårt grannland Norge. Så stor att SAS nu startar en direktlinje mellan Oslo och Visby i sommar.

– Gotland är ett unikt resmål som på många sätt upplevs exotiskt, säger Thomas Johansson på Visit Sweden.

ANNONS EXTERN LÄNK

Spara pengar så du har råd att resa! Omförhandla ditt bostadslån och sänk din månadskostnad.

Mitt Bolån

Stefan Löfvén må rata Gotland i sommar, men det lär inte vår norska grannar göra. Intresset för att promenera längs ringmuren och ta ett dopp i Blå lagunen är så stort bland norrmännen att SAS nu öppnar en direktlinje mellan Oslo och Visby i sommar.

– Gotland är en mycket populär destination bland norrmännen och vi ser fram emot att få välkomna fler norska besökare som nu kan flyga direkt till Visby, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport, i ett pressmeddelande.

Två avgångar i veckan

Den nya linjen kommer att öppna den 24 juni, med två avgångar i veckan fram till den 12 augusti. Den kompletterar SAS övriga tre dagliga avgångar till Visby från Arlanda under högsäsong.

– Gotland är ett unikt resmål som på många sätt upplevs exotiskt, och som allt fler norrmän upptäcker. Direktflyg mellan Oslo och Visby har en stor betydelse för antalet norrmän vi kan få hit till ön och vi är fantastiskt glada över den här linjen, säger Thomas Johansson, landschef Visit Sweden i Norge, i pressmeddelandet.

Publisert:

LÄS VIDARE

Här hittar du våra svenska reseguider

ÄMNEN I ARTIKELN

Resa | Gotland

SAS

Norge

Oslo

Visby

MER OM RESA

SAS satsar på Miami, Finland och Spanien i vinter

Indier och amerikaner älskar Sverige

Skandinaviens bästa stränder – 10 favoriter