Här är hotellet med valpar och prosecco

Publicerad:
Uppdaterad:
Hotellet erbjuder en annorlunda sorts room service.
Foto: Getty Images
Hotellet erbjuder en annorlunda sorts room service.

Resa | USA

Tycker du om hundvalpar? Tycker du om prosecco? Då är det här hotellet för dig.

För en helg kan gästerna beställa ett ”valp och prosecco”-paket på hotellet i amerikanska Denver, och pengarna går till en organisation som räddar hundar.

Den 23–26 augusti kommer Kimpton Hotel Monaco i amerikanska Denver, Colorado, att förvandlas till himmelriket för alla som gillar hundvalpar och den italienska drycken prosecco.

Det är i samband med nationella hunddagen som alla som bokat en lyxsvit på hotellet kan beställa ett "valp och prosecco"-paket upp till rummet, skriver Travel and Leisure, något även Vagabond har rapporterat om.

Foto: Nataba / iStockphoto

Kela med upp till tio valpar

På hotellet gäller det att först boka "valp och prosecco"-paketet, sedan är det bara att gå till receptionen och bestämma en tid när hundvalparna ska komma till rummet. Då levereras sedan mellan sex och tio hundvalpar tillsammans med prosecco. På köpet får man även en valpexpert som är på plats för att svara på frågor om hur man bäst tar hand om en hundvalp.

Pengar till välgörenhet

Bokar du paketet gynnar du inte bara sig själv, utan även övergivna hundvalpar i området. 50 procent av intäkterna från bokningarna doneras till organisationen Lifeline Puppy Rescue, en organisation som räddar hundar runt området. Du kan även välja att adoptera en, eller flera, av valparna.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA