Lyxkryssaren Seven Seas Explorer gör premiär 2016

Publicerad:
Uppdaterad:

Kryssningar

Är Seven Seas Explorer världens flådigaste kryssningsfartyg?

1 av 4 | Foto: AP
Seven Seas Explorer har premiär i juli 2016.

Marmorgolv, kristallkronor och gourmetmat.

Lyxsvit på 360 kvadratmeter med egen spaavdelning.

Nya fartyget Seven Seas Explorer har kallats för det lyxigaste kryssningsfartyget som någonsin byggts.

51 000 ton glamour. Det är vad lyxrederiet Regent Seven Seas Cruises nya kryssningsfartyg Seven Seas Explorer står för. Och redan innan jungrufärden anses fartyget vara världens lyxigaste.

I juli 2016 har kryssningsfartyget officiell premiär, och i februari kan du boka din biljett. Just nu är nämligen reservationerna endast de tidigare gästerna förunnade.

– Vi utformade noggrant varje detalj ombord Seven Seas Explorer för att göra den till det lyxigaste fartyget som någonsin byggts, och vi är mycket nöjda med all överväldigande positiv respons, har Graham Sadler, VD i Storbritannien, tidigare sagt till Daily Mail.

Exklusiv svit på 360 kvm

Seven Seas Explorer har bara sviter, men det finns en svit som sticker ut lite extra: The Regent Suite. Den är avsedd för endast 2-4 gäster på en yta av 360 kvadratmeter. Där finns ett privat spa med ångbastu och en i vardagsrummet står en flygel. Det ingår även en butler i priset som ligger på cirka 55 000 kronor per person och natt. Då ingår även ett obegränsat antal spabehandlingar, privat bil med chaufför, utflykter och transfer med limousin till och från fartyget.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN