Lyxyachten du kan hyra – för 6,5 miljoner

Publicerad:
Uppdaterad:

Resa

BILDEXTRA: Här är det ”flytande privathotellet” på Medelhavet

1 av 10 | Foto: Foto: Titan Broker

Egen helikopterplatta, plats för 150 gäster och fullproppad med lyx.

Titta in i otroliga lyxyachten som du kan hyra – för ”bara” 6,5 miljoner kronor i veckan.

Båten är närmast att likna ett flytande hotell för utvalda.

Medelhavet, och framförallt Franska rivieran, fullkomligen kryllar av fantastiska yachter. En av dessa är Lauren L, som hyrs ut till privatpersoner av firman Titan Broker.

Men smakar det så kostar det: en veckas resande med skutan går loss på motsvarande 6,5 miljoner kronor (!), plus skatter. Båten mäter 90 meter, vilket gör den till en rejäl bjässe.

Utelouge – med jacuzzi

Båten tar maximalt 150 personer, varav 40 av dessa har egen sovplats. Besättningen är också väl tilltagen, 45 personer ser till att gästerna får bästa möjliga service.

Yachten består av totalt fyra däck. Längst fram i fören finns en helikopterplatta, medan en stor solterass upptar däcket ovan. I aktern återfinns en utelounge med bar och jacuzzi – perfekt för cocktailpartyt.

Ett gym och spa finns också . Båtens största salong rymmer 50 matgäster, yachten har förstås ett eget kök med proffskockar.

Massor av vattenprylar

Varje hytt är väl tilltagen med separat sovrum och vardagsrum, badrummet har förstås badkar. Det finns flera större hytter, men allra mest imponerar ”ägarsviten” som är 110 kvadratmeter stor, vilket motsvarar en fyrarumslägenhet.

En egen king size-säng, walk in closet, dubbla spa-badkar, senaste ljud- och tv-systemen och egen balkong.

Som om allt detta inte vore nog har båten flera ”vattenleksaker” som jetskis, bananer, surfingbrädor samt dyk- och fiskeutrustning.

Publicerad:

LÄS VIDARE