Weekendresor: 5 härliga tips

Koppla av på mysigt spa-hotell

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Sugen på härligt spa, god mat och efterlängtad skönhetssömn?

Här kan du hitta weekenderbjudanden till fina specialpriser.

Kolla in våra tips på resepaket - priserna gäller bara just nu!

Spapaket för 2 på The Box i Linköping

Ge dig själv tid att varva ner och njut av en härlig vistelse tillsammans med en vän på Quality Hotel The Box i Linköping. I paketet ingår övernattning, frukost och spaentré till The Wellbox - ett 600 kvm stort spa med plats för välmående och maximal avkoppling. Hotellet erbjuder allt ni kan tänkas behöva, som till exempel gym, restaurang och bar, allt i modern och vacker inredning.

Boka din weekend på The Box i Linköping hos Let’s deal - just nu 30 % rabatt!


Friluftspaket för 2 i Dalarna

Värdshuset Lugnet i Dalarna är vackert beläget precis vid Västerdalälven med närhet till massor av aktiviteter för både stora och små. I friluftspaketet ingår två övernattningar, frukostbuffé samt 3-rätters middag båda dagarna samt en valfri aktivitet (mountainbike, kanotpaddling eller vandring).

Boka härligt friluftspaket hos Let’s deal här - just nu 36 % rabatt!


Hotell- och spa-weekend med behandling för 2

Välkommen till Welcome Hotel i Järfälla! Unna dig komfort och bekvämligheter – endast 15 minuter från centrala Stockholm. Njut av en uppvärmd utomhuspool, jacuzzi, ång- och torrbastu, kallbad och loungeytor. Relax-massage ingår.

Boka mysig spa-weekend för 2 hos Let’s deal här - just nu 32 % rabatt!


Sälen i Sommar – weekend eller kortvecka i stuga för 6 personer

Upplev det natursköna Sälen i sommar! Ta med dig vänner och familj till den populära semesterorten Gröna Byn, där du kan njuta av en lugn eller aktiv semester. De svenska sommarfjällen erbjuder allt du behöver för att må bra. Cykling, vandring eller bara slappna av. Dealen gäller både som kortvecka eller weekend.

Boka ditt äventyr i Sälen hos Let’s deal här - just nu 30 % rabatt!


Publisert:

MER OM RESA