Flyg till Medelhavet för 2 kronor – tur och retur!

Publicerad:
Uppdaterad:

Resa

Resorna som är billigare än ett tuggummi

Gondolernas Venedig.
Foto: AP
Gondolernas Venedig.

Stanna i Sverige i sommar – res billigt i höst istället.

Vad sägs till exempel om flyg till vackra Venedig i september för 2 kronor – tur och retur!

Det är Ryanair som lanserat ännu en av sina många kampanjer. Men den här gången har du faktiskt riktigt goda chanser att hitta biljetter till lockpriset en krona om du är snabb - och lite flexibel.

Sista bokningsdag är fredag 17 juli men du kan resa ända fram till slutet av mars nästa år (vissa perioder är undantagna, som skollov). Bäst är det förstås om du kan undvika att resa typ torsdag-söndag, då kan det vara klurigt att hitta enkronas-resor.

Fler kampanjer

Men den som kan åka mitt i veckan kan göra fina klipp. När vi sökte resor i dag på förmiddagen hittade vi ganska lätt enkronasresor både ut och hem till flera populära destinationer (se nedan). Skatter, avgifter och även incheckningsavgiften ingick i reapriset.

Hittar du ändå ingen resa som passar, så misströsta inte – flygbolagen går en tuff höst till mötes i krisen så räkna med fler reor framöver. Tidigare i veckan började till exempel Turkish Airlines rea ut biljetter från Stockholm, som Hongkong fär bara 3410 kr t/r eller Dubai för 3120 kr t/r,

Publicerad: