Paradishotellets sängar – i nät över havet

På Maldiverna sover gästerna under stjärnorna

Publicerad:
Alla hotellets villor vid vattnet har en nätsäng och en privat pool.
Foto: The Grand Park Kodhipparu resort
Alla hotellets villor vid vattnet har en nätsäng och en privat pool.

Resa | Maldiverna

Att sova i en säng av nät med kristallklart vatten under och bar himmel över, hur låter det? Det kan besökarna på The Grand Park Kodhipparu resort i Maldiverna göra, och nu har platsen blivit populär att dela i sociala medier.

Maldiverna är landet känt för sitt vackra vatten, sina fantastiska stränder och sina lyxiga resorts. Många som väljer att åka till landet passar på att ta bilder att titta tillbaka på när de är åter i verklighetens rusk och regn. Och nu har många resenärer hittat en ny favoritplats, i alla fall besökarna på The Grand Park Kodhipparu resort, skriver Dailymail.

Besökarnas nya favoritplats är ett säng gjord av nät, så att resenärerna kan sova under stjärnorna, med havet under sig. The Grand Park Kodhipparu resort är ett lyxhotell på North Malé-atollen i Maldiverna, 20 minuter från landets flygplats. På ön finns hotellets 120 villor, och alla som ligger över vattnet och inte på stranden har en nätsäng intill sin privata pool.

– Varje villa, förutom strandvillorna, har övervattensbäddar installerade och de har visat sig vara en av de mest instagramvänliga platserna, säger Arushi Gupta, anläggningens marknadschef, enligt Dailymail.

Nu har bilderna på människor i nätsängarna exploderat på sociala medier. Alla vill dela fotografier på sig själva i övervattensbäddarna med antingen turkost vatten eller en strålande solnedgång i bakgrunden. Gärna med ett hav av kuddar och täcken som komplement till bilden. Och det är väl inte så konstigt, när det ser ut som det gör.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA