Sex is in the air...

Drömmer du om att bli medlem i ”Mile high club”?

Då kan en flygtur med Love Cloud vara något för dig och din partner.

För 5500 kronor får ni 40 minuter i luften ”att göra vad som faller er in” ombord på ett specialinrett flygplan med dubbelsäng.

Nystartade Love Cloud tar syndens stad Las Vegas till nya höjder, under devisen ”Det som händer ovanför Vegas stannar i Vegas”.

Företaget har låtit specialinreda en Cessna 421, ett tvåmotorigt propellerplan som i vanliga fall tar sex passagerare. Men i Love Clouds version är planet istället inrett för två, med dubbelsäng, gott om kuddar och röda filtar.

En dörr separerar piloten i cockpit från kabinen, för att garantera avskildhet. Love Cloud utlovar ”en professionell och diskret pilot” bakom spakarna.

”Ett minne för livet”

Efter start stiger flygplanet till en höjd av en amerikansk mil (1609 meter) för att resenärerna ska kunna kvalificera sig till ”Mile High Club”, ett begrepp som syftar på människor som haft sex ombord på ett flygplan (10000 meters-klubben brukar den heta på svenska).

– Jag vill vara en romantiker. Det här är en sak som brukar finns på folks hinklistor och som blir ett minne för livet, säger Love Clouds grundare Andy Johnson, 32.

Han är noga med att påpeka att företaget satsar hårt på hygienen ombord. Lakan, örngott och handdukar byts inför varje flygtur. Dessutom rengörs hela kabinen med bakteriedödande medel.

Priset för en 40 minuter lång flygtur är 799 dollar (cirka 5500 kronor). Dagtid utlovas vyer över bland annat Red Rock Canyon, Hoover-dammen och Lake Meade. Kvällstid utgör Las Vegas blinkande neon utsikten.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN