Här är de bästa all inclusive-hotellen i Europa

Resesajternas egna semesterfavoriter

Det vimlar är hotell som erbjuder all inclusive i Europa. Här är de allra bästa.
Det vimlar är hotell som erbjuder all inclusive i Europa. Här är de allra bästa.

Många drömmer om en tillvara i totalt lugn utan vardagssysslor.
En oas utan disk, tvätt, handel och matlagande.
Här är några av de bästa all inclusive-hotellen i Europa.

Det finns många saker att tänka på när det gäller att välja hotell – kanske särskilt all inclusive-hotellen.

– Vi rekommenderar alltid minst fyra stjärnor när man ska välja ett all inclusive-hotell. En hotellkedja som är kända för sin mat och service är RIU hotellen, säger Katja Stellmo, produktansvarig för charterresor på Ticket Privatresor.

När resesajterna Ticket, Ving, Apollo och TUI ska lista sina favoriter är det hotell utspridda över hela Europa. Från Kroatien, via Turkiet till Mallorca och Grekland.

Här är resesajternas bästa tips

 • Iberostar Albufera Playa på Alcudia, Mallorca
  På Playa de Muro ligger hotellet som har allt att erbjuda så som god mat, stora möjligheter för barn att utöva vattenlek i form av fantasifulla vattenrutschkanor och på kvällarna underhållning. Går du ner till stranden så har du Alcudia till vänster och naturstrand till höger.
 • Barut Kemer Resort, Kemer, Turkiet
  I Kremer ligger det femstjärniga hotellet som erbjuder en bufférestaurang och ett besök per à la carte-restaurang i din all inclusive. I poolbaren och snackrestaurangen serveras enklare rätter och det finns fem barer att välja på. Här finns vilda barnpooler och lite lugnare områden för den som vill ha det lugnare.
 • Barut Hemera, Side, Turkiet
  Lyxigt all inclusive-hotell för hela familjen med läge mitt på stranden väster om Side. Här är utbudet stort när det gäller aktiviteter. Bland annat finns här en tennisplan och ett spa värt ett besök.
 • Mayia Exclusive Resort & Spa, Rhodos, Grekland
  Hit får bara vuxna åka. Det femstjärniga hotellet ligger 700 meter från Kiotari Village. 50 meter från hotellet ligger en stranden med gratis solstolar och parasoll. “Hit ska man åka om man söker bra mat service och lyx”, skriver en besökare på loveholidays.se.
 • Hotell Bluesun Alga, Kroatien
  Här bjuds på skön semesterstämning med bra läge vid strandpromenaden i Tučepi. Här finns ett fint poolområde med utsikt över havet. För den som inte får nog av träning hemma finns ett gym att besöka. All inclusive går att välja.
 • Gold Island Hotel, Antalya, Turkiet
  Femstjärnigt lyxhotell med 201 rum, fem restauranger och två poolbarer. Ligger på stranden i Alanya och passar barnfamiljerna utmärkt. Här är all inclusive ett tillval.
 • RIU Vistamar, Gran Canaria, Spanien
  Ett fyrstjärnigt hotell med havsutsikt från alla rum. Hotellet ligger högt på en klippa mellan Amadoresstranden och Puerto Rico. Från de uppvärmda poolområdena och poolrestaurangen känns utsikten över Atlanten och horisonten oändlig.

Källor: Katja Stellmo, Ticket Privatresor, Anna Hagberg, Ving, Clara Larsson, Apollo, Adam Györki, TUI.

Publisert:

LÄS VIDARE