Thérese & Johnny sa ja på Aruba: ”Underbart”

Publicerad:
Uppdaterad:

Resa | Aruba

”Det bästa jag har gjort”

Thérese d’Ailly Karnstedt och Johnny Karnstedt på stranden på Aruba.
Foto: ARUBAWEDDINGS
Thérese d’Ailly Karnstedt och Johnny Karnstedt på stranden på Aruba.

På ettårsdagen friade Johnny till Thérese när de åkte gondol i Venedig.

På tvåårsdagen gifte de sig på en romantisk sandstrand i Aruba.

– Det bästa jag har gjort, bröllopet var helt underbart, säger Thérese d’Ailly Karnstedt.

Smått nervösa satte sig Thérese, 34 och Johnny, 42, från Vallentuna på flyget för att ett dygn senare landa på paradisön Aruba. Efter ett halvår av planering skulle drömbröllopet äntligen bli av.

– Jag var mest nervös för att bagaget, där min brudklänning och Johnnys vita kostym låg, skulle slarvas bort av flyget, säger Thérese.

Rum med havsutsikt

Resan gick bra och när de väl kom fram började bröllopsförberedelserna på riktigt. De checkade in på all inclusive-hotellet Divi Divi och fick ett romantiskt rum med havsutsikt.

Sedan var det dags att möta bröllopskoordinatorn, som de haft kontakt med via reseföretaget de anlitat, för de sista förberedelserna. De bestämde musiken, färgen på dekorationerna och valde ut bröllopsbuketten.

Thérese och Johnny funderade aldrig på att ha ett traditionellt bröllop i Sverige där släkt och vänner kunde vara med, utan var från början inställda på att de ville gifta sig på Aruba och ha en fest när de kom hem.

Allt finns på film

– Om man gifter sig så gifter man sig för sin egen skull, dessutom är det perfekt att slå ihop bröllopet med smekmånaden, säger Thérese, som hört allt för många historier om par som aldrig kommit iväg på sin smekmånad eftersom de inte haft råd eller skjutit på det tills det inte känts angeläget längre.

Johnny och Thérese gifte sig i rådhuset och kördes i en vit Lexus till stranden där de hade ceremonin. Allting filmades för att familj och vänner skulle titta på filmen när de kom hem.

– Jag ångrar inte en sekund av resan och vi vill jättegärna åka tillbaka dit när vi firar vårt tioårsjubileum, säger Thérese.

Tre svenska par: Vi gifte oss på resan

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN