Nu blir det lättare att flyga till Mexiko och Moskva

Nytt direktflyg mellan Stockholm och Ryssland

Publicerad:
Uppdaterad:
Nu kan du flyga direkt till Moskva och Mexiko.
Foto: Getty
Nu kan du flyga direkt till Moskva och Mexiko.

Resa | Ryssland

I oktober får Göteborg en direktlinje till Moskva när Aeroflot börjar flyga mellan de två storstäderna. Och lagom till höstlovet startar TUI en direktlinje från Arlanda till Cancun i Mexiko.

Allt fler svenskar åker utomlands på höstlovet och flyg- och charterbolag satsar på fler avgångar och nya destinationer under hösten och vintern. Sedan tidigare har man kunnat resa direkt mellan Stockholm och Moskva, men nu är det dags för västkusten att få en snabbare väg till Rysslands huvudstad. Den nya direktlinjen kommer att starta den 28 oktober med en avgång per dag från Landvetter flygplats. Det är ett nattflyg med avgång 00:20 och planet anländer till Moskva klockan 04:45.

”Exotisk natur och fantastiska stränder”

Från Ryssland avgår en flight från Moskva Sheremetyevo på måndagar, onsdagar, torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar kl 21:05. På tisdagar avgår en flight från Moskva Sheremetyevo klockan 21:25. Flyget kommer att gälla under vintertidtabellen från 28 oktober till och med den 30 mars 2019.

Som en del i satsningen på höstlovsresor sätter charterbolaget TUI in en direktlinje från Arlanda till Cancun i Mexiko, något som tidigare endast fanns vintertid.
– Mexiko är en fantastisk destination även under hösten. Exotisk natur, fantastiska stränder och inte minst den mexikanska maten, fortsätter Patrick Törn, försäljningschef TUI Sverige.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA