Flygvärdinna avslöjar snuskiga passagerare

Publicerad:

Resa | Flyg

Mest svineri i första klass

Det händer en hel del otrevliga saker där uppe i luften...
Foto: THINKSTOCK
Det händer en hel del otrevliga saker där uppe i luften...

Fotsvett, snor och exkrementer.

Flygpersonalens vardag kan bli ganska äcklig.

Och det är värst i första klass

Den amerikanska flygvärdinnan Sara Keagle upptäckte redan sina första arbetsdagar att jobbet inte är så glamouröst som det kan verka, trots fina uniformer och ständiga leenden.

Folk kissar på sig, blottar sina bröst och beter sig allmänt äckligt på flyget, berättar Sara Keagle. Och värst verkar det vara i första klass.

Sara har jobbat i över 20 år i branschen och sett allt! Här är Saras och hennes kollegors tio äckligaste ögonblick i luften.

10. Blottade bröst

"En kvinnlig passagerare fick för sig att ombordstigningen, själva "boardingen", var en lämplig tidpunkt för att pumpa sina bröst på mjölk. Det var alltså inte fråga om att amma ett barn. Båda brösten "var i luften" både under påstigningen, starten och en bra bit under flygturen."

9. Läckande bröstmjölk från bagagehyllan

"Ett par passagerare påpekade att någonting läckte från bagagehyllan ner på deras huvuden. Då reste sig en kvinna upp och ropade "Min bröstmjölk! Den har tinat och nu läcker den, vad ska jag göra?"

Jag kan lova att männens ansiktsuttryck var oslagbara."

8. Snöt sig i filten

"En passagerare i första klass frågade om hon kunde byta ut sin filt. Jag tyckte det var lite konstigt eftersom alla just hade fått nya filtar. När jag tittade ner på filten så såg jag att det var en massa slem och snor på den. Det kändes som att jag skulle spy."

7. Från foten in i munnen

"En förstaklasspassagerare tog någonting från sin bara fot och stoppade det i munnen. Jag såg det med mina egna ögon."

6. Kissade på personalens säte

"En passagerare hade satt sig på flygplanspersonalens säten i väntan på att toaletten skulle bli ledig. När sedan personen gick in på toaletten såg vi att han hade kissat på sätet."

5. Hudrester man inte vill se

"En kvinna satt och filade på sina fötter med en fotfil och försökte sedan slänga hudresterna i min soppåse!"

4. Fotsvett i hela kabinen

"En förstaklasspasagerare tog av sig sina svettiga sockor och hängde de framför utblåste på luftkonditioneringen för att de skulle torka. Passagerare hela vägen längst bak i kabinen klagade på lukten."

3. Blod i sätesfickan

"Jag hjälpte städarna att städa upp i kabinen och hittade ett par blodiga underkläder i sätesfickan. Det är därför som vi bär gummihandskar."

2. Vuxenblöjan som hamnade fel

"En passagerare lämnade sin vuxenblöja mitt på sätet på toaletten, så att nästa toabesökare fick se den ligga där, helt uppvikt och uppenbarligen använd."

1. Bajs bland näsdukarna.

"En passagerare använde näsdukar från näsdukslådan på toaletten för att torka sig i baken. Passageraren måste därefter ha tryckt tillbaka de använda servetterna i lådan. En av mina kollegor upptäckte det när han stoppade in handen för att ta en näsduk och fick skiten på händerna."

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN