Större bröst ska rädda Australiens guldkust

Foto: Surfers Paradise är den kanske mest kända delen av Gold Coast på Australiens ostkust. Översvämningarna som drabbade delstaten Queensland för några månader sedan har slagit hårt mot turismen.
RESA

Tom Tate är borgmästaren som går till val på att bröstförstoringar ska lyfta den australiska Guldkustens sargade ekonomi.

Det behöver kanske inte tilläggas att han orsakat skarp debatt.

Jodå, affärsmannen Tom Tate anser att bröstförstoringar och annan plastikkirurgi ska placera Guldkusten på kartan när det gäller medicinsk turism som det så vackert heter.

I debatten är han rakt på sak:

– Kunder kan komma hit för sina procedurer, bo på Versace hotel, uppleva allt det Guldkusten har att erbjuda ... och sedan resa hem med större bröst.

Kritikerna har inte varit nådiga.

”Vulgärt”

Signaturen Caro skriver i ett argt inlägg: ”Frånsett det faktum att det är vulgärt så kommer det att ha liten ekonomisk inverkan. Ponera att dessa kvinnor kommer hit och direkt checkar in på ett utlandsägt hotell (Versace), käkar room service, betalar överpris till en redan överbetald kirurg, återvänder till det utlandsägda hotellet och gömmer sig där ända tills avresan (lita på mig, efter plastikkirurgi är det INTE sannolikt att man lämnar hotellrummet). Vid sidan av taxi till och från hotellet så ser jag INGA direkta pengar till den lokala ekonomin.”

”Knäpp”

Signaturen rate payer skriver· ”Jag hade tänkt rösta på honom men inte längre. Han är till och med mera knäpp än den nuvarande borgmästaren”.

Och Dee tillägger i en ironisk kommentar som nog säger det mesta i sammanhanget: ”Gör Tom Tate till premiärminister ... den ende med en verklig idé om hur vi ska göra Australien STÖRRE :-)”

Följ RESA på Facebook – klicka här och titta in!

ARTIKELN HANDLAR OM