Nu kan du få betalt för att öluffa i Grekland

Unforgettable Greece söker Instagrammare

Skulle du vilja segla i solnedgången på Santorini och besöka Mykonos bästa stränder? Då kanske du passar bra för det här jobbet. Resebyrån Unforgettable Greece söker nu en person som kan öluffa och Instagramma nästa sommar, och få betalt för det.

Så sent som i augusti i år lanserades Unforgettable Greece. Nu söker resebyrån en ny anställd under nio dagar sommaren 2020. Den nya medarbetaren ska öluffa runt Grekland, ta bilder till resebyråns Instagram, och få betalt. Personen lovas en lyxig öluff med allt från hotell till erfarenheter på köpet, som även Vagabond har skrivit om.

Söker någon med passion för resande

Det Unforgettable Greece söker är en person som har en passion för resande och fotografi. Bilderna som personen lägger upp på Instagram ska gärna vara inspirerande och visa det bästa av resebyråns turer. Den nya medarbetaren får besöka Aten, Mykonos, Santorini och Kreta och i öluffen ingår bland annat en guidad tur av Akropolis, besök vid Mykonos bästa stränder, solnedgångssegling vid Santorini och en matlagningskurs på Kreta. Personen får även ta med sig en vän på resan. Betalningen för arbetet är drygt 6 000 kronor och en mobiltelefon att ta bilderna med.

Sista ansökningsdagen för jobbet är 15 november.

Publisert:

LÄS VIDARE