Drömjobbet: gratis resor för hela familjen

Av: 

Jennifer Berg Eidebo

Jobbet gäller för en familj på max fyra personer.

Foto: Club Med

Resa | Resa med barn

Är du ute efter ett extrajobb? Vad sägs om att sola, bada, äta och upptäcka nya platser tillsammans med familjen? Det är arbetsbeskrivningen när Club Med lanserar ”Familjedrömjobbet”.

Det franska reseföretaget Club Med har lanserat drömjobbet för den reseälskande familjen, som de passande nog har döpt till ”Familjedrömjobbet”. Det hela går ut på att en familj besöker och recenserar tre all inclusive-resorts.

– Det allra viktigaste för oss är hur gästerna har det på våra destinationer. Och för att höra mer om detta skapade vi familjedrömjobbet, där vi mer eller mindre anställer en familj för att testa och recensera våra resorter och aktiviteter. Dessutom är det rolig chans för en familj att under ett år få uppleva tre helt olika resor och därtill få betalt för att göra det, säger Estelle Giraudeau, Managing Director för Sverige och norra Europa på Club Med.

Detaljerna kring resorna planeras med de vinnande familjerna.

Foto: Club Med

Skidorter och Medelhavsresor

Familjen som får jobbet kommer under 2020 att göra tre resor. Den första sker under våren och bär av till en skidresort i Alperna, den andra under sommaren går till en av Club Meds långväga solresorter, och den tredje resan som sker under hösten går till Medelhavet. Exakt när resorna sker bestäms i samband med den vinnande familjen. Förutom boende på all inclusive-resorts ingår även flygbiljetterna till destinationerna, och så får familjen en lön på 5 000 kronor.

En av resorna går till Alperna.

Foto: Club Med

För att söka jobbet gäller det att dela familjens bästa semesterfoto i sociala medier innan 8 december 2019. Och glöm inte att Club Med inte kan se din ansökan om din profil är stängd.

Jobbet gäller för en familj på max fyra personer, två vuxna och två barn. Det går även att söka om din familj är mindre än så, men är den större får ni själva betala för familjemedlemmar utöver de fyra som ingår i jobbet.

– Vi hoppas på många ansökningar och en vinnande familj med massor av energi och nyfikenhet att uppleva och recensera våra resorter, säger Estelle Giraudeau.

ANNONS EXTERN LÄNK

Behöver du ett reseintyg? Vi hjälper dig – ingen tidsbokning krävs!

Doktor.se

Publisert:

LÄS VIDARE

Stor guide: Sveriges nio bästa spaupplevelser

ÄMNEN I ARTIKELN

Resa | Resa med barn

Familj

Resor

Medelhavet

Alperna

Resor för barnfamiljer

MER OM RESA

Familjens nya jobb: Åka på resor

Det här gör resan romantisk enligt svenskarna

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Weekendresor: 5 härliga tips

Maxa höstlovet: 25 tips landet runt