Henriks Ryanair-macka orsakade läsarstorm

Av: 

Johan Söderlund

Resa | Flyg

”Jag blev också hämtad av poliser efter en flight”

Norrmannen Henrik Ulven klagade på sin "Freshly Made Premium Sandwich" – då kallade Ryanair på polis som förde bort Henrik efter landningen.
Norrmannen Henrik Ulven klagade på sin "Freshly Made Premium Sandwich" – då kallade Ryanair på polis som förde bort Henrik efter landningen.

Det blev läsarstorm efter förra veckans artikel om norske Henrik Ulvens Ryanair-resa.

Henrik blev hämtad av polis då planet landade efter att ha klagat på en smörgås som serverats ombord.

Åsikterna om Ryanair går isär bland er läsare, här är ett axplock av kommentarerna till artikeln.

(Läs hela artikeln: Klagade på Ryanairs macka - blev hämtad av polis)

"Beväpnade militärpoliser"

– Jag blev också hämtad av 2 tungt beväpnade militärpoliser i Spanien efter en Ryanair flight från Stansted till Girona. Allt detta pga att jag drog ner "rullgardinen" vid start efter att fått tillstånd av pursern (solen sken rakt in och jag hade opererat ögonen). Men det förstod inte flygvärdinnan och tillkallade polis...  som även dom bara skrattade när jag berättade vad som hänt. Skönt bolag

Mvh Micke

"Olagligt"

– Det är ju olagligt även i Norge att använda Polisen för att leka makthavare, som Ryanairs korkade idiotiska personal gjorde i detta fallet.

/the_apollo, 20, MALMÖ.

"Varför ska skattebetalarna betala"

Varför ska skattebetalarna betala för Ryanairs imbecilla sätt att använda polisen som hämdverktyg! Helt sjukt!!

/Solomannen, 47.

"Har hänt tidigare"

– Detta har hänt tidigare när jag flög med ryanair, en person framför mig ville byta sin smörgås eftersom de hade gett honom en ostsmörgås istället för skinksmörgås. Efter en helt lugn konversation så anklagade de honom för att vara otrevlig och aggressiv. nästa blev polishämtning på skavsta, alla passagerarna fattade ingenting. Vi anade att det är språkförbistring att när flygpersonal från öststater tex inte kan engelska språket något vidare blir de trängda. En effekt av lågpris men mycket absurt handlande. Tänk på att minimera kontakten med ryanair personal!

/axelerandro, 49.

"Ingen avlider"

– Förstår ingenting av all kritik mot RA. Kom hem i förmiddags från Sicilien, Vår 10:de resa. Som vanligt INGA problem alls. Trevlig personal, ok service, mat behöver man inte köpa på planet, kan ätas innan avgång. Ingen avlider av svält på de relativt korta flygtiderna.

/ManUted

"RuinAir"

Ha, ha. Ryanair gör det igen. Det finns en riktig, fysisk bok om likande incidenter med detta bolag. Inte så konstigt kanske. RuinAir - Hur man blir behandlad som skit i 15 olika länder...och fortfarande accepterar det (fritt översatt).

/Keenta, 24.

"Låga flygpriser som lockar"

Garanterat inte hela händelsen som är återgiven i artikeln. Det finns inte en sunt tänkande människa som skulle ringa polisen för ett klagomål på en macka. Oavsett vad; så är detta knappast den största anledningen till att folk flyger mer Ryanair - det är ju låga FLYGpriser som lockar.

/Hericon, 42.

"Kabinpersonalen kände sig kränkt"

Vart tog det här med Kunden har alltid rätt vägen ? Nu tror jag på kunden Ulven och är säker på att kabinpersonalen "kände sig kränkt" och därför ställde till med allt det här.

/Mandelhandeln

Undersök mackan!

Bäste Henrik Ulven, varför låter Du inte mackan undersökas av livsmedelsverkets laboratorium?

M.v.h. Werner Schneider

"Förbanne mig rätt"

Har man beställt en macka som RA påstår är FRÄSCH har man förbanne mig rätt att få en.

/Lenny

"Inte fått någonting att äta över huvudtaget"

Synd att Ulven (Henrik Ulven) inte reste med Norwegian, Då hade han inte fått någonting att äta över huvudtaget, Flög med Norwegian till Gran Canaria och satt mitt i planet både ner och hem, när det blev min tur så var allt ätbart slut utom jordnötterna!

/ChrilleH 52.

"Pubertala småpojkar"

HAHA! Ryanair är ju ett skämt! Se bara på deras reklamafficher genom tiderna: http://www.ryanair.com/se/about Verkar som det bolaget består av ett gäng pubertala småpojkar... För övrigt kan man inte vänta sig att brittisk mat håller vår nordiska klass.

/Lelle Kidd, 50.

"Terrorhandlingar"

Den här typen av terrorhandlingar ska beivras å det grövsta. Hur ska cabin-personalen kunna göra skillnad på en smörgåsterrorist eller en skobombare ... det är alldeles för mycket begärt.

/Usama Cheechy, 53.

"Är folk så ryggradslösa"

Men jösses, varför skulle Ryanair tillkalla polis om han INTE hade varit störande? För mig låter det som att norrmannen förtjänat detta, oavsett vad anonyma inlägg på norska sajter säger.Verkar vara en grej att klaga på Ryanair, både när man flyger, när man äter och när man sitter framför datorn, samtidigt flyger fler personer nu än någonsin tidigare med bolaget. Är folk så ryggradslösa att man gnäller men samtidigt väljer att fortsätta nyttja tjänsten?

/mburra, 85.

"PR-trick"

Kan inte låta bli att tro att detta på något sätt är ännu ett PR-trick från RA för att göra deras varumärke ännu mer känt runtom världen.

/Sivivatu, 24.

"Obegripligt"

Man får det man betalar för. Att någon alls vill flyga med RA är för mig helt obegripligt.

/Jonny.D, 30.

"Anländer i tid och det är billigt"

Har flugit med detta företag ett flertal ggr. Visst, det är inte det bekvämaste, men de uppfyller vad de lovar: de anländer i tid och det är billigt.

/jellian, 41.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Resa | Flyg