"Jag ville bara dö och letade upp första plan hem"

Av: 

Frida Bergsten

Resa

Ressnack med Blondinbella

Res aldrig utan din partner.

Och res helst till Palma på Mallorca.

Det är modebloggaren Blondinbellas bästa restips.

Allt gick fel när modebloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 19, reste till Norge för att träffa sin pojkväns pappa.

– Pappan fick mig att börja gråta. Jag var inte tillräckligt bra för hans son. Jag var 16 år då och han klagade på att jag åt soppa med fel hand. Han var en galning.

Reser inte utan partner

Att resa har både sina positiva och negativa sidor. Åker man i väg utan sin partner kan resan bli outhärdlig. En som vet är Blondinbella.

– För några år sedan åkte jag till Alperna för att åka skidor med familjen. Mobilen fungerade inte så jag kunde inte prata med min pojkvän som var kvar i Sverige. Är man 16 år är detta hemskt. Jag ville bara dö och letade upp första plan hem.

Kittlar i magen

En roligare resa som bloggaren minns var när hon var 12 år gammal och åkte till USA med familjen. De bilade genom både väst- och östkusten. Målet med resan var enkelt. Isabella och hennes lillebror skulle testa alla USA:s nöjesfält.

– Detta var väldigt häftigt. Det fanns sjuka berg- och dalbannor som inte finns i Sverige. Roligast var Six Flags i Los Angeles. Jag tycker om när det kittlar i magen.

Vilken är din favoritstad?

– Jag måste nog säga Palma, på Mallorca. Det ligger så nära Sverige, jag åker ofta dit när jag behöver koppla av med min pojkvän Nils. Vi har så fina minnen därifrån. Och spansk mat slår allt. Jag gillar den otroligt goda skinkan Pata Negra, friterade paprikor och champinjoner med vitlök. Men jag tar ofta in för mycket mat.

Pendlar till Schweiz

Den närmsta tiden kommer Isabella att bli en van pendlare mellan Schweiz och Stockholm. Det är finansstudierna som för henne till Zurich.

Vad händer med pojkvännen då?

– Han är kvar i Sverige, vi kommer fortfarande att vara sambos. Jag ska ju bara vara i Zürich några veckor i månaden.

Publisert: