”Superpriser på flyg”

Av: 

Lina Thorén

Resa

Flygbolagen rear ut flygstolar – så gör du superklipp

Boka flyg till superpriser  Flygbolagen kör rea – kolla så du inte missar om din drömresa finns med.
Boka flyg till superpriser Flygbolagen kör rea – kolla så du inte missar om din drömresa finns med.

Flera flybbolag kör flygrea just nu.

När RESA söker efter flygbiljetter hittar vi en del riktigt billiga flygpriser.

– Det är riktigt bra priser just nu, konstaterar Gustaf Möllefors på resesökmotorn Destination.se.

Just nu är ett bra läge att köpa flygbiljetter. Flygbolagen rear ut biljetter till populära höstresmål som New York, London och Barcelona.

– Vi gör sådana här reor med jämna mellanrum. Vi vill vända oss både mot affärsresenärer och semesterresenärer. Den här driven vänder sig mycket mot de som är sugna på en höstresa, säger Malin Selander som är pressansvarig på SAS.

”Superpris”

SAS erbjuder extra bra priser på 100 000 resor – för de som hinner boka före 25 oktober.

Om du är snabb kan du göra ett riktigt klipp – en flygbiljett tur och retur till USA eller Asien för 4449 kronor om du åker någon gång mellan 15 november och 15 juni.

Vid ett stickprov på resesökmotorn Destination hittar RESA flygbiljetter till New York under 3500 kronor för en tiodagarsvistelse från 15 januari till 25 januari.

– Det är ett riktigt bra pris, det är svårt att hitta priser under 5000 tur och retur. Ett normalpris kan ligga uppemot 14 000 kronor. Det här är ett superpris, säger reseexperten Gustaf Möllefors.

Kolla själv in superpriserna här.

Riktig vinter

Om du är mer sugen på att uppleva vinter och snö än att söka dig till varmare breddgrader finns även riktigt bra flygpriser till Island.

Iclandair kör också en höstrea och erbjuder flyg tur och retur från 2290 kronor.

Vid ett stickprov hittade RESA ännu billigare – om du åker den 15 januari och stannar i tio dagar så kan biljetten kosta så lite som 2177 kronor tur och retur

Publisert: