Världens snyggaste män finns i Stockholm

Av: 

Linette Israelsson

Resa

Turister som vill spana på hunkar bör resa till Sverige

Är det stockholmare som Alexander Skarsgård som gett inspiration?
Är det stockholmare som Alexander Skarsgård som gett inspiration?

Stockholms skärgård, Gamla stan och slottet får konkurrens – av svenska män.

När en amerikansk resesajt listar var i världen man ska resa för att hitta heta män hamnar Stockholm i topp.

Svenska kvinnor som inte har tid eller råd att resa utomlands behöver inte längre misströsta. Vi har nämligen världens snyggaste män.

Stockholms stiliga karlar slår både Australiens solblonda surfare och Argentinas passionerade tangodansare.

Mer än estetiskt tilltalande

Det är resesajten Travelers Digest som har sammanställt en lista över vilka städer i världen turister bör besöka för att spana in heta män. Inte parker, inga historiska byggnader – bara rent ögongodis.

Stockholms män är inte bara långa och estetiskt tilltalande, de är även välklädda och hänger sig åt livets goda. Som mat, kultur och mode, skriver Travelers Digest.

Och inte nog med det – när en svensk man väl faller för en kvinna är hans hjärta hennes. För alltid. Fast resesajten är ändå noga med att poängtera att det krävs tålamod för att bli en stockholmares "plus en".

Kvinnorna "bara" tvåa

Therese Alshammar, lång och vacker stockholmska.

Stockholms kvinnor då? Jodå, de är också snygga. Men inte riktigt lika snygga som männen tydligen.

När samma resesajt listar vilka städer som har världens mest attraktiva kvinnor vinner Ukrainas Kiev. Stockholm, vars gator är "packade med vackra kvinnor", tar dock en god andraplats.

Travelers Digest menar att Stockholmskvinnorna är lika långa som de är läckra – och dessutom vänliga. Söta och jordnära är de också.

Om Stockholms kvinnor, alla fina ord till trots, är besvikna över att inte knipa förstaplatsen kan de självklart trösta sig med att kolla in alla snygga män i staden.

Publisert: