Lyxhotellet som lockar gäster med sex

RESA

Hakar på nya storflmen "Sex and the City 2"

Foto: Kurvigt i baren på Dylan Hotel.

Femstjärniga Dylan Hotel i Dublin lockar gäster med sex.

Men inte på det smutsiga och tvivelaktiga sättet.

"Sex and the city 2", kamasutra och "5 star romance"-paket ska egga gästerna.

Foto: Sexiga kvinnor som Dylan Hotel gärna skulle vilja ha som gäster: Cynthia Nixon, Sarah jessica Parker och Kristin Davis. Här inför premiären av nya filmen Sex and the City 2. Hotellet låter dock gästerna leva Sex and the City-livet för en natt.

Missa inte att ta en titt i minibaren när du checakt in på Dylan Hotel i Dublin. Där väntar en liten överraskning. Bland choklad, champagne och drinktillbehör gömmer sig ett ”Kamasutra-kit” med fjäder, rosa ögonbindel och doftande oljor. Kanske inte helt oväntat. Hotellet storsatsar nämligen på gästernas sexuella upplevelse.

Sexiga drinkar

Inför premiären av filmen Sex and the City 2 arrangeras sexiga cocktailpartyn på hotellet. Gästerna får lära sig göra sin egen Cosmopolitan innan avfärd med privat transfer till biovisningen av den nya filmen. Därefter är det efterfest på hotellet och fler sexiga drinkar utlovas.

För att inte sextemat ska svalna efter kamasutra och Sex and the City-festen, så är det säkrast att ha bokat Dylan Hotels "5 star romance"-paket. Hotellet lovar en allt igenom romantisk och sexig upplevelse med skumbad, champagne, jordgubbar, rosor på rummet, romantisk musik och frukost på sängen.

Boka Dylan Hotel här!

Ett annat hotell med annorlunda utbud är trestjärniga Catalina Hotel and Beach Club i Miami. De erbjuder sina gäster ett romantiskt paket bestående av en Barry White-cd, kroppsfärg, champagne och vispgrädde.

Catalina Hotel and Beach Club här!