Flyg ut i Europa för 2 kr – tur och retur!

RESA

Resorna som är billigare än ett tuggummi

Foto: Säckpipa Glasgow, vingårdar i Moseldalen eller fotboll i London? Just nu kan du boka extra billiga höstresor ut i Europa.

Stanna i Sverige i sommar – res billigt i höst istället.

Vad sägs till exempel om flyg till London eller Berlin i september för 2 kronor – tur och retur, inklusive alla avgifter!

Det är Ryanair som lanserat ännu en av sina många kampanjer. Men den här gången har du faktiskt riktigt goda chanser att hitta biljetter till lockpriset en krona om du är snabb - och lite flexibel.

Sista bokningsdag är fredag 31 juli och du kan resa i september-oktober. Bäst är det förstås om du kan undvika att resa typ torsdag-söndag, då kan det vara klurigt att hitta enkronas-resor.

Fler kampanjer

Men den som kan åka mitt i veckan kan göra fina klipp. När vi sökte resor i dag på förmiddagen hittade vi ganska lätt enkronasresor både ut och hem till flera populära destinationer (se nedan). Skatter, avgifter och även incheckningsavgiften ingick i reapriset. Däremot tillkommer Ryanairs höga kortavgift på 5 euro per person och enkelresa om man inte har ett Visa Electron-kort.

Hittar du ändå ingen resa som passar, så misströsta inte – flygbolagen går en tuff höst till mötes i krisen så räkna med fler reor framöver.

ARTIKELN HANDLAR OM