Lyxhotellet är drömmen för bortskämda barn

Av: Mathias Asplund

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 6 | Foto: Jumeirah Hotels & Resorts
För bortskämda barn Godisvagnen kommer förbi varje dag. På sjustjäriga hotellet Burj al Arab i Dubai har barnen också egen butler.

Ipads i 24-karats guld, en egen butler och en barnstrand där glassen aldrig slutar att flöda.

Hotellet Burj al Arab i Dubai riktar sig mot världens mest bortskämda ungar. Men då kostar ett rum också 12 000 kronor per natt.

– Lyx har ingen åldergräns, säger hotellägaren Heinrich Morio till Daily Mail.

När jag var liten brukade vi semestra på olika svenska campingar. Hoppslott var ofta en jackpot vid sidan av timmar i poolen eller på havsbad. Efter badet kunde vi få en piggelin av mamma.

Men för jordklotets rikaste och mest bortskämda ungar har världens första sjustjärniga hotel nu startat vad de kallar den "ultimata upplevelsen" för barn.

På barnens privata strand ingår läsk, popcorn och glass i rumspriset. När de vill chatta med kompisarna gör de det med en läsplatta av renaste guld.

– Det är vårt jobb att skapa den ultimata upplevelsen för alla gäster på Burj al Arab. Vi tillåter våra kollegor att hitta unika sätt att ge barnen en "wow-upplevelse", säger hotellägaren Heinrich Morio.

Godiset flödar

Här har barnen tillgång till "dygnet-runt-underhållning" och dator på rummet, privat pool, lekplats inomhus och ett brett utbud av tv-spelskonsoler.

Barnpaketet innehåller även ett dagligt besök av godiståget.

– Vi erfar att glada barn ger glada föräldrar så att vi vill gå den extra milen är bara naturligt, säger Heinrich Morio.

För barnen som har energi att bränna efter alla sötsaker finns en vattenpark och en lekpark tre minuter bort. De behöver förstås inte gå dit utan får skjuts.

Men för att få ta del av all denna lyxbehandling krävs en bokning en av hotellets 202 sviter. De kostar cirka 12 000 kronor per natt vilket för oss gamla campare kan tyckas lite dyrt, men då ingår även en egen jacuzzi.

Ladda ner guiden!

Ladda ner resguide till Dubai
 

Publicerad:

MER OM RESA