Här är Sveriges mest romantiska hotell

Villa Strandvägen i Ystad lockar kärlekspar

Villa Strandvägen i Ystad är Sveriges mest romantiska hotell.
Villa Strandvägen i Ystad är Sveriges mest romantiska hotell.

Kärlekspar från hela Sverige kommer till det lilla hotellet Villa Strandvägen i Ystad.
Den vackra miljön och familjära servicen lägger ett romantiskt skimmer över hotellet.
Nu ligger det överst på listan över mest romantiska hotell i Sverige.

Det är besökare själva som har röstat fram hotellet som Sveriges mest romantiska via sajten Trip advisors återkommande utmärkelse ”Travellers Choice awards”.

Villa Strandvägen har bara sju rum vilket gör hotellet ganska privat och familjärt. På Villans bottenplan finns en restaurang som är hjärtat i huset. Köket lagas klassisk mat med lokala råvaror på modernt vis.

Under sommarmånaderna kan man ta sig ett dopp i den uppvärmda poolen i trädgården. Eller så tar man en kort promenad ned till stranden för ett dopp i havet. Huset som byggdes 1899 ligger bara ett stenkast från Ystads vackra sandstrand. Den som vill ta sig längre bort kan låna en golfbil eller cykel.

Perfekt för alla hjärtans dag

– Kombinationen av den vackra miljön och att vi lyckats skapa en varm och mysig känsla i hela huset, gör att många känner att de kan slappna av direkt när de checkat in. Det tror jag är en av anledningarna till att många ser oss som en romantisk plats. Extra härligt så här i alla hjärtans dag-tider”, säger Carina Dillman, General Manager för Villa Strandvägen.

Alla gäster får fri tillgång till spa-anläggningen på Ystad Saltsjöbad som ligger 100 meter från Villa Strandvägen. Där kan man njuta av himmelssängar, varma källor och en sprakande eldrelax.

Här hittar du alla våra spännande reseguider!
Publisert:

LÄS VIDARE