Många billiga resor just nu

Av: 

Lina Thorén

Resa | Sista minuten

Januari kan vara en tung månad.

Är du en av de som tröttnat – och längtar efter nåt annat?

Nu har skolorna börjat, vilket gör att det är guldläge för att hitta årets första sista minuten–kap.

Som vi tidigare rapporterat om, så finns det många billiga flygstolar just nu. Framförallt till avlägsna destinationer som Mexiko, Goa och Rio de Janeiro.

Flera flygbolag, som exempelvis SAS som rear ut 1 000 000 semesterresor före 22 januari, har olika januari–kampanjer.

I och med att skolorna nu har startat så kan de flesta inte resa – och då drar researrangörernas ”januarirea” igång. Det är nu det går att hitta prisvärda sista minuten–resor till solen i Thailand, Egypten, Jordanien och Karibien.

– Om du kan resa nu, så är mitt tips att du kolla om du inte kan hitta en riktig drömresa för bra pris – ibland rear de ut jättefina resor, säger Amelie Enström på resesökmotorn Destination.se.

Fixa brännan – för ett par tusen

I allmänhet är det de långväga resorna som är bästa kapen på sista minuten. Att få en vecka på trestjärnigt hotell i Sri Lanka eller i Thailand under 6000 kronor är fynd.

Några fler exempel på bra priser är fem dagar till Barcelona med boende på hotell för kronor eller åtta dagar i Akhaba i Jordanien för kronor.

– Det är ett jättebra erbjudande. Sista minuten–priserna är rekordlåga just nu efter skolstarten, konstaterar Amelie Enström.

Kolla in listan nedan för fler tips.

Publisert:

LÄS VIDARE

Skippa charterresan och spara tusenlappar

ÄMNEN I ARTIKELN

Resa | Sista minuten