Resan som passar ditt gäng

Resa

Här är bästa restipsen för kompisgänget, paret och familjen

Sportlovet närmar sig – men det finns fortfarande fynd på resemarknaden.

Under sportlovsveckorna finns det faktiskt resor som passar alla konstellationer.

Tag med kompisgänget till storstan eller boka din egen drömresa till Karibien.

Restips för kompisgänget

Åk med gänget till Prag. Här finns många möjligheter till spa-behandlingar och hur många genuina ölhak som helst också (men det visste du redan). Om du ni gillar skön atmosfär så finns mängder av spännande arkitektur från varierade epoker.

Hit åker: Tjeckienexperten. Förutom flyg, tre hotellnätter med frukost ingår bland annat stadsvandring, utflykt och ölbryggerirunda för cirka 2300 kronor per person. www.destination.se har fler resor till Prag.

Restips för paret

Mys med din partner på semesterpärlan Barbados. På ön kan du ta dig runt med bil på en dag. Cruisa mellan stränder, snorkla, vindsurfa och besöka romdestilleriet på Mount Gay.

Hit åker: Condor. Tio nätter i dubbelrum och flyg med kostar från 10 611 kronor per person. Läs mer på www12.condor.com.

Leta Barbadosresan på www.destination.se

Restips för familjen

Dra till den näst största kanarieön Fuerteventura, känd för att vara något lugnare än sina grannöar. Ett perfekt resmål för en familjesemester som också erbjuder aktiviteter för barn. Här finns förutom snorkling, en safaripark och möjlighet att rida kamel.

Hit åker: Solresor. Flyg för två vuxna och två barn och med boende på fyrstjärnigt hotell intill stranden för omkring 24 500 kronor.

Fler Fuerteventura-resor hittar du på www.destination.se

Amanda Elander

ANNONS EXTERN LÄNK

Boka din drömresa billigt, enkelt och tryggt – välj bland 650 flygbolag och 240 000 hotell

Supersaver Travel

Publisert:

Aftonbladet

/

Resa