Bo som Frank Sinatra i lyxiga Los Angeles

Nu kan du bo som Frank Sinatra i Los Angeles.
Nu kan du bo som Frank Sinatra i Los Angeles.

Pool, flipperspel, gästhus och en fantastisk utsikt över filmstjärnornas Los Angeles.
Nu kan du hyra Frank Sinatras tidigare hem, Penfield Mansion.

Den 14 maj är det 31 år sedan Frank Sinatra gick bort, men den världskända artisten och skådespelaren lever kvar för alltid genom sina musik och sina filmer.

Nu kan du hyra Frank Sinatras tidigare bostad i Los Angeles. Det är uthyrningsföretaget Homeaway som erbjuder Penfield Mansion till intresserade turister. Sinatra bodde i det 575 kvadratmeter stora huset på 70-talet. Inredningen är uppdaterad sedan dess, men det går fortfarande att känna historiens vingar i huset.

Pool och minigolf

Villan har plats för 16 gäster och ligger i det attraktiva området Woodland Hills i Los Angeles. Den ligger på en höjd och har utsikt över landskapet åt alla håll. Dessutom murar och staket som håller obehöriga borta. Upp till 20 bilar kan parkera på infarten.

Här finns allt från antika flipperspel till ett stort poolområde, jacuzzi, stor trädgård och möjligheter att ställe till med bröllop eller fest. Här finns även en solig terrass och en minigolfbana.

Förutom Sinatra har även den berömde countrysångaren Roger Miller bott i huset, och det var vid kökets bardisk som Miller skrev sin största hitKing of The Road”.

Publisert:

LÄS VIDARE