Nu kan du bo i filmstjärnans mysiga paradishus

Jack Nicholsons före detta havsvilla hyrs ut till turister på Bora Bora

avJenny Alexandersson

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: HomeAway.se, property ID (p1563633a)
Hyr Jack Nicholsons före detta havsvilla på Borabora.

Kristallklart vatten, vajande palmer och en bungalow som är byggd på pålar i havet – det här är den perfekta novemberdrömmen.
Dessutom har filmstjärnan Jack Nicholson sippat kylda drinkar på terrassen här och sovit gott till vågornas kluckande. Nu kan det perfekta semesterhuset på Bora Bora bli ditt för en vecka eller mer.

Bora Bora som tillhör Franska Polynesien ligger mitt i Stilla havet mellan Australien och Sydamerika. Paradisön har allt man kan önska för den som söker stillhet och en lyxig semester. Det gjorde skådespelaren Jack Nicholson som vi bland annat sett i Gökboet, The Shining, och Anger Managment. Han ägde tidigare den mysiga bungalowen som är byggd på pålar i vattnet. Huset är en av öns fem privatägda bungalower och nu kan man hyra huset via HomeAway.se.

Från vardagsrummet har man en fantastisk utsikt över det turkosblå havet, och på baksidan vajar palmerna i den varma brisen. På morgonen kan man ta med kaffekoppen ut på terrassen och starta dagen med ett morgondopp. Vid sidan av huset ligger en båt förtöjd ifall du vill ta en dagstur ut på det stora blå. Dra upp en fisk eller två och tillaga på grillen på terrassen. Annars går det fint att tillbringa hela långa dagen i någon av solstolarna på den lilla bryggan.

Foto: HomeAway.se, property ID (p1563633a)
Huset är ett av fem privatägda bungalower på Bora Bora.

Villan är 110 kvadratmeter stor och har ett sovrum och ett stort kombinerat vardagsrum och kök. Här finns ett badrum med duschkabin och sovrummet har luftkonditionering samt internet och tvättmaskin.

Foto: HomeAway.se, property ID (p1563633a)
Jack Nicholsons före detta vardagsrum i huset på Bora Bora har utsikt över havet.

Middagen kan man inta inomhus eller på den stora terrassen. Inredningen går i rött, träpanel och glas. Villan har all utrustning som man behöver på sin semester, inklusive tv med Apple TV om man nu mot all förmodan skulle vilja byta havsutsikten mot något annat för en stund.

Foto: HomeAway.se, property ID (p1563633a)
Jack Nicholsons före detta sovrum har en träpanel som för tankarna till skidstuga i fjällen.

I sovrummet finns det plats för två. Träpanelen är furu från Nya Zeeland. Här finns tv och högtalare i taket. Kliv upp på morgonen och ta några kliv ut på terrassen för ett härligt morgondopp.

Foto: HomeAway.se, property ID (p1563633a)
I hörnet av huset hittar du båten som tar dig ut på äventyr på det stora blå på Bora Bora.

Om du tröttnar på att sola och bada vid havsvillan så kan du ta den lilla båten ut på havet. Kanske dra upp en fisk eller två eller upptäcka några av de mindre öarna runt omkring. Fångsten kan du tillaga på grillen som står på terrassen.

Foto: HomeAway.se, property ID (p1563633a)
Slumra i skuggan av terrassen på Jack Nicholsons före detta havsvilla på Bora Bora.

Bästa platsen är helt klart de mjuka solsängarna på terrassen. Här kan hyresgästen dåsa i skuggan efter badet eller smutta på något kallt och njuta av solnedgången på kvällen. Om du gillar vattensporter så finns det simfenor, snorklingsutrustning och luftmadrasser att låna.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM
MER OM RESA