Harry Potters magiska värld på flygplatsen

Singapore Changi Airport har blivit en förtrollad plats

avJenny Alexandersson

Publicerad:
Foto: Chagi Airport/TT
Upplev Harry Potters magiska värld på Changi Airport.

På Changi Airport i Singapore kan du kliva in i Harry Potters magiska värld.
Här hittar du spännande miljöer från filmerna om trollkarlen och Fantastiska vidunder.
Klä dig som en elev på Hogwarts och svinga din trollstav över världen innan det är dags att kliva på flyget.

Om du är på väg till Singapore eller kommer att mellanlanda där i jul får du vara beredd på vissa trollkonster. Delar av terminalerna är förvandlade till sagolika miljöer ur Harry Potters magiska värld och Fantastiska vidunder och var man hittar dem.

Klä dig i den typiska svarta trollkarlskappan och Gryffindorhalsduk innan du svingar din trollstav. Eller varför inte tävla i Quidditch tillsammans med dina vänner? Flera gånger per dag får besökarna uppleva en ljus- och snöshow i Hogsmeade. Staden förvandlas till en fantastisk sagovärld när snöflingor dalar ner från taket i terminalen.

Magiska djur

I Terminal 3 hittar du Diagongränden och i terminal 2 står det pampiga piskande pilträdet. Passerar du Terminal 1 springer du snart på flera av Newt Scamanders magiska djur som finns med i filmen "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott" som hade biopremiär den 16 november. Du kan se A Wizarding World Holiday ända fram till februari.

Det är inte första gången som Changi Airport förvandlas vid jul. Förra året var temat Magical Wonderland in Changi och i terminalerna kunde besökarna se allt från magiska trädkojor till Hello Kitty.

Nu fylls sociala medier med bilder från den magiska världen på Changi Airport.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM
MER OM RESA