Sökes: 22 nudister

Nudist? Då kan du anmäla dig till den planerade nudistkryssningen som går av stapeln nästa höst. Men det finns bara 22 platser, så skynda och fynda.
Nudist? Då kan du anmäla dig till den planerade nudistkryssningen som går av stapeln nästa höst. Men det finns bara 22 platser, så skynda och fynda.

Om du är bekväm med att visa din lekamen för okända människor finns det bara en sak att säga:

Grattis.

Nu börjar ett företag med nakenkryssningar.

Och söker 22 testpersoner.

Det är personalen på det brittiska kryssningsföretaget eWaterways som har slagit sina kloka huvuden ihop i förhoppningen att komma på nästa stora resetrend.

Och så plötsligt en dag fanns den där framför dem:

Nakenkryssningar.

”Perfekt kombination”

Enligt en taleskvinna för företaget söker man nu 22 personer som är villiga att testa den nya resetrenden. Priset för testkryssningen blir cirka 6 000 kronor och då får man åtta dagars kryssning i den kroatiska ö-världen.

– Naturistsemestrar är mycket populära och Kroatien har många nudiststränder, så det är den perfekta kombinationen, säger taleskvinnan till Telegraph.

Hon räknar med att majoriteten av gästerna på båten kommer att vara i 40-årsåldern.

Alla nationaliteter är välkomna på båten, men hon tippar att de flesta platserna kommer att norpas av tyskar eftersom ”de är väldigt inne på det där med nudism”.

Besöker kärleksön

Fartyget kommer att göra stopp på öarna Rab – som kallas kärleksön – och Zadar. Man besöker även öarna Molat, Olib och Mali Losinj och kommer dessutom att besöka den medeltida staden Cres och den pittoreska fiskebyn Volosko.

Skeppet har bland annat en bar, ett stort soldeck och en liten restaurang som kommer att servera traditionell kroatisk mat.

Man får naturligtsvis springa runt i bara mässingen överallt, men det är ändå rekommenderat att man har kläder på under middagen.

Sugen?

Du hittar mer information här.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN