Vakna upp – intill startbanan på Arlanda

Av: Kristofer Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Vinn ett dygn med övernattning i ramptornet på Arlanda.
Foto: HomeAway
Vinn ett dygn med övernattning i ramptornet på Arlanda.

Ramptornet på Arlanda, som stått övergivet i 15 år, har förvandlats till spektakulär lägenhet.

35 läckra kvadratmeter med eget kök och panoramavy över start- och landningsbanor.

Jo, man tackar!

En övernattning vore rena drömmen.

Ramptornet på Arlanda, var tidigare arbetsplats för de som skötte parkeringen av flygplanen, har tillfälligt byggts om till lägenhet. Inredd av designern och konstnären Cilla Ramnek och ingår som en del av den tävling som Swedavia genomför i samarbete med HomeAway, världens ledande uthyrare av semesterbostäder.

Fem vinnare

Fem vinnare får möjlighet att övernatta tillsammans med tre egna gäster. Som gäst i lägenheten får du en dygnslång upplevelse. VIP-service vid ankomsten, ett besök på flygtornets balkong 80 meter upp och ett par spännande besök bakom kulisserna på flygplatsen. Dessutom kulinarisk frukost serverad i tornet och middag på Pontus in the Air.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda svenska och internationella gäster möjligheten till ett unikt boende. Och få visa upp vad Skandinaviens snabbast växande flygplats har att erbjuda, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Av säkerhetsskäl är det förstås omöjligt att permanent behålla lägenheten i det gamla ramptornet. Men visst kittlar tanken.

Foto: HomeAway
Vad sägs om frukost invid landningsbanan?
Publicerad:

LÄS VIDARE