150 restips till London

Vi svenskar älskar London. Flera hundra tusen av oss reser dit varje år – för att shoppa, göra affärer, bara vara lediga, gå på fotboll, svepa en pint på en pub... Här är guiden som ger tips på ännu mer av allt du kan göra i Storbritanniens huvudstad. Du hittar länkar för nedladdning av reseguiden i botten av artikeln.

Ladda ner London-guiden till mobilen (pdf, 2,5 MB)

Journalisten Petter J Larsson har bott i London de senaste fyra åren, men upptäcker fortfarande nya ställen, nya områden och nya aktiviteter. Man blir liksom aldrig klar med den här staden, förklarar han, så frågan är egentligen hur mycket den som kommer hit hinner med...

I den här guiden har han därför samlat ihop många av sina egna favoriter, många av dem tips i östra London – men alls inte bara. För som Petter skriver i inledningen till guiden:

"Du behöver inte välja mellan öst och väst. Londons charm ligger varken i Brick Lanes loungebarer eller Mayfairs Michelinstjärnerestauranger – utan i att man kan uppleva båda sidor på samma dag. Jag älskar att kunna dricka burköl till ravemusik i en gammal lagerlokal, ta tuben och snart sippa på cocktails bland kändisar i någon lyxig bar.

Så blanda det bästa av alla Londons små världar tills du fått fram just din egen stad – ditt London."

Några av rubrikerna i reseguiden:

  Resa hit & ta sig runt

  Boende

  Mat och dryck

  Pubar

  Museér

  För barn

  Shopping & marknader

  Citysporter

  Parker

  Guidade turer

  Svenskt

  Udda & kuriosa

Reseguiden till London består av 24 A5-sidor och publicerades i januari 2014.
Plus-prenumeranter laddar förstås ner guiden utan kostnad!

ARTIKELN HANDLAR OM

London