Snuskhotellen du ska undvika i sommar

Av: Linda Aziz

Publicerad:
Uppdaterad:

"Människor grät av besvikelse - hotellet borde förbjudas"

Små rum, smutsiga sängar, äcklig frukost och otrevliga hotellvärdar.

Ofta är det klokt att läsa tidigare gästers omdömen av hotellet innan du checkar in för att inte få semestern förstörd.

Det holländska resesajten Zoover.nl listar de värsta hotellen.

Impopulära Eiffel Hotel i Hurghada, Egypten.
Impopulära Eiffel Hotel i Hurghada, Egypten.

Så här skriver ett amerikanskt par som besökte Hotel Eiffel i snorklingsparadiset Hurghada i Egypten förra året: "Aldrig mer! Hotellet var fruktanskvärt, det fanns inget duschdraperi så hela badrummet badade i vatten när vi duschat. Frukost ingick i priset men den var inte alls god. Det var som ett stort tomt cementmausoleum." Eiffel hotell har medebetyg 1,1 när 6 röstat.

Snuskiga badrum

Och holländaren Geert som tillbringade semestern på Hotel New Olympus i Turkiet råder er: "Bästa vänner, om ni har bokat detta hotell AVBOKA! Det är ett enormt slöseri med pengar. Maten är fruktansvärt dålig och badrummet är riktigt snuskigt." New Olympus hotell har medelbetyg 1,1 när 7 röstat.

Inget vatten i duschen

Anoniem från Holland som semestrade i Kairo förra sommaren med sin familj avråder bestämt från att tillbringa natten på Hotel Siag Pyramids. "Visst, man ser pyramiderna från hotellrummet, men hotellet var skrämmande. Servicen var obefintlig, elektriciteten var avstängd och det fanns ofta inget vatten i duschen. Dessutom fungerade inte luftkonditioneringen och maten var gammal. Aldrig mer!" Siags Pyramids hotell har medelbetyg 1,3 när 12 röstat.

Kika på bilder på hotellet hos Trip Advisor.

Mögel

Wil trodde att han skulle få guldkant på tillvaron när han och hans familj bokade in sig på all inclusive hotellet Hotel Apollonia i Marmari i Grekland. Men han fick sig en chock: "All inclusive betydde torrt bröd och gammal spaghetti till middag och drinkar i mögliga koppar. Poolvattnet var så smutsigt att jag inte såg mina fötter och personalen hotade gästerna när vi klagade. Det var helt otroligt, människor grät av besvikelse, hotellet borde förbjudas." Apollonia hotell har medelbetyg 1,4 när 5 röstat.

Otroligt osympatiska

Marlies semestrade med sin partner på Hotel Meandros på Rhodos i Grekland. "Vi skulle bo där i två veckor men stannade bara tre dagar. Toaletten läckte, rummen var mögliga och vi serverades gammalt bröd till frukost. Paret som driver hotellet är otroligt osympatiska och tittade mest på tv. Ett skandalhotell!". Meandros hotell har medelbetyg 1,7 när 5 har röstat.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN