Legoland söker 100 testpiloter till nya åkattraktioner

Största satsningen någonsin på 5000 kvadratmeter

Älskar du lego och berg- och dalbanor? Då finns ett jobb för dig när Legolands nya filmpark öppnar.

Legoland i Billund blir större. Den 28 mars öppnar en helt ny del som är 5000 kvadratmeter med filmtema och parkens enskilt största investering någonsin.

Men innan de kan slå upp portarna behöver de testpiloter som kan pröva de tre nya åkattraktionerna, som blir de allra första i sitt slag i Skandinavien.

– Vi behöver äventyrliga barn som är redo att vara de första att pröva våra nya åkattraktioner, säger Christian Woller, direktör på Legoland Billund.

Testpiloter sökes till nya åkattraktioner.
Testpiloter sökes till nya åkattraktioner.

Flygande teater

Den stora nyheten blir Emmets Flygande Äventyr – Master of Flight. Här kan gästerna luta sig tillbaka i Emmets trippeldäckarsoffa och sugas in i ett actionäventyr i Skandinaviens första flygande teater.

– Det är som en bio där besökaren svävar på insidan av en stor duk som är formad som en gigantisk hemisfär. Sätena rör sig i takt med filmen och effekterna har förstärkts med vind i håret, dimma och dofter, säger Christian Woller.

Flygande äventyr i nya filmparken.
Flygande äventyr i nya filmparken.

Styr ditt eget flygplan

Den kanske vildaste nya attraktionen är ett högtflygande äventyr för de större barnen, Apocalypseburg Sky Battle. Här styr de sina egna flygplan och bestämmer själv hur mycket flygplanet ska rotera. Man kan flyga upp och ner, loopa och rotera 360 grader med flygfarkosten.

För att bli en av de 100 utvalda testpiloterna måste du registrera dig senast den 16 mars

Testpiloterna väljs ut slumpvis bland de som registrerat sig. De kommer att ha fri tillgång till Legoland och vara de som först av alla får prova de nya åkattraktionerna.

Publisert:

LÄS VIDARE