Flög under hela julen – för att få vara med sin dotter

Publicerad:
Uppdaterad:

Jul

Att spendera julafton på ett flygplan låter nog inte så lockande för de flesta.

Men amerikanen Hal Vaughan kunde inte tänka sig en bättre plats att fira på.

Han tillbringade nämligen hela högtiden på olika plan – för att få spendera tid med sin dotter som är flygvärdinna.

Att flyga på julafton är kanske mest ett nödvändigt ont för personer som har en lång väg till sina nära och kära. Men för amerikanen Hal Vaughan var det resan som var målet med årets jul.

Hans dotter Pierce Vaughan arbetar som flygvärdinna och var tvungen att jobba hela storhelgen. Något som i normala fall innebär att man inte har möjligheten att fira tillsammans med sin familj. Men den här julen blev inte ett normalt fall. 

Hal hade nämligen köpt flygbiljetter till alla sin dotters flygningar under julafton och juldagen, skriver CBS News.

”Vilken fantastisk pappa!”

En av hans medpassagerare, Mike Levy, publicerade ett inlägg på Facebook där han hyllade sin stolsgrannes initiativ.

”Jag hade nöjet att sitta bredvid Hal på mitt flyg hem. Hans dotter Pierce var vår flygvärdinna som var tvungen att jobba på julafton”, skriver han och fortsätter:

”Hal bestämde sig för att han skulle spendera julen med henne. Så han flyger på alla hennes flygningar runtom i landet i dag och i morgon för att spendera tid med sin dotter på jul. Vilken fantastisk pappa! Jag önskar er båda en väldigt god jul!”

Dottern Pierce skrev på sin egen Facebooksida att hennes pappa följde med på sammanlagt sex flygningar. Mellan Florida och Michigan fick han till och med flyga business class, vilket hon kallade för ett ”julmirakel”.

”Shoutout till Mike Levy för att han var en utmärkt första klass-passagerare och för att han hjälpte oss att förstå hur coolt det här faktiskt är”, skriver hon i sitt inlägg.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM RESA