Betygsätt din chaufför på väg till flyget

Foto: Flygbussarna
Door to Gate är en samåkningstjänst där en minibuss hämtar upp dig vid dörren hemma och kör dig till Arlanda. Du delar bil med andra resenärer.
RESA

En strålande femma som gjorde resan till en fest, eller kanske bara en lagom trea?
Nu kan du betygsätta din chaufför på väg till flygplatsen.

Resan till flygplatsen kan vara allt från pirrig, stressad eller avslappnad. Många lämnar bilen hemma för att slippa ha besvär med parkering och avgifter under semestern. Då gäller det att taxi- eller busschauffören håller tiden och gör resan till en trevlig upplevelse.

Taxiföretag som Uber har haft systemet länge, men nu har även Flygbussarnas Door to Gate infört ett betygssystem där resenärerna poängsätter förarna.

Dela bil

Door to Gate är en samåkningstjänst där en minibuss hämtar upp dig vid dörren hemma. Du delar transporten till Arlanda med upp till två andra sällskap.

– Det här ger oss en bra möjlighet att följa upp och agera när våra kunder inte är hundra procent nöjda med vår service och vårt bemötande. Men minst lika viktigt är att det kommer ge våra förare bekräftelse på att de gör ett strålande jobb, säger Björn Grane, affärschef på Flygbussarna Door to Gate.

Positiva chaufförer

Än så länge verkar kunderna nöjda, förarna på företaget har betygssatts i en månad och snittbetyget ligger på 4,5 av 5 möjliga.

– Den feedback vi har fått från förarna är positiv och de är väldigt nyfikna på resultatet. Jag tror det beror på att vi redan i rekryteringen väljer förare som vill tillhandahålla en hög servicenivå. På grund av det så är de också positivt inställda till feedback från kunderna. De gör ett strålande jobb, säger Camilla Tienso, marknadschef på Flygbussarna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Uber