Robinson-Micha: Jag tatuerade en dödsbön på ryggen

RESA

En shot, två shot, sen blev det en tatuering.

Robinson-Michas utflykt i Bangkok slutade med en dödsbön på ryggen - stor som en hand

– Jag kunde inte stå emot grupptrycket, säger Micha till Destination.

Mika och Micha från Robinson är i Bangkok på äventyr och bloggar för Aftonbladets resesajt Destination. Hittils har resan gått lugnt till, men igår hamnade paret i Patpong - Bangkoks kända red light-område. Nu är Mika och Micha bokstavligen märkta för livet.

Varför har du tatuerat en dödsbön på ryggen?

– Det var så här... Vi var i Patpong (Bankoks kända red light-område). Vi ville kolla in de billiga kvarteren. Det ena vi såg var läskigare än det andra. Pingpong-shower och liknande. Eftersom vi bara såg turister på gatorna så blev vi nyfikna på vad de boende var. Vi gick in till en tatuerare. Där satt vi och pratade i flera timmar, säger Micha.

Okej, det ena ledde till det andra, eller...?

– Ja, så började Mika håna mig. Jag har ju ärr över hela kroppen sedan tidigare. "Du borde tatuera dig", sa hon. "Okej, det får bli nån dödsbön i så fall", sa jag.

Så var sitter taueringen?

– Jag ville ha den där det gör som ondast att tatuera. Det blev vid revbenen, 20 centimeter under armhålan. Det sved - ungefär som att äta en chili, fast över hela kroppen. Det var då Mika fick idén att också tatuera sig. Så nu har hon en chili på foten.

Hur stor är din tatuering?

– Den är större än en hand om du sträcker ut fingrarna. Den är stor. Mikas är liten och sitter vid fotknölen.

Var ni fulla?

Nja, vi hade bara druckit en öl innan. Sen blev jag bjuden på ett par shots. Vi fortsatte att diskutera om jag verkligen skulle tatuera mig. Fler och fler människor kom in till tatueraren. Det blev lite grupptryck. Jag blev nog lite berusad också.

Varför ett bibelcitat? Är du religiös?

– Nej, jag är inte religiös.

Är du nöjd med resultatet?

– Nja, nu ångrar jag mig, erkänner Micha. Jag vill egentligen inte ha någon tatuering. Men jag är nöjd att jag vågade göra det och nu vet jag hur det känns. Dessutom så syns den inte under armen - förutom att hela svenska folket nu har sett den.

MICHA OCH MIKAS BLOGG FRÅN BANGKOK - SE ALLA BILDERNA