Här kan du hyra en stuga – som är gjord av choklad

avMalin Wigen

Publicerad:
Uppdaterad:

En stuga gjord av choklad kan låta för bra för att vara sant – men nu finns en sådan att hyra.

För den som älskar choklad finns det nu en drömstuga att hyra – som är tillverkad av 1,5 ton choklad.

Det är chokladkreatören Jean-Luc Decluzeau som ligger bakom den chokladiga skapelsen. Stugan går att finna i Cité de la Céramiques trädgårdar i franska Sèvres, som är en förstad till Paris.

Stugan, som rymmer fyra personer, är 18 kvadratmeter och kan få varje chokladälskares hjärta att skutta till av lycka. Inuti stugan finns nämligen inredningsdetaljer som är tillverkade helt i choklad – väggar, tak, eldstad, byrå, klocka, böcker och till en takkrona.

Och för den som undrar ska man kunna äta delar av huset om man är sugen.

1 av 8 | Foto: A.Bonnet/Pressbild booking.com
Nu går det att hyra en stuga gjord av 1,5 ton choklad.

Då kan man hyra

Efter att du checkat in får du upptäcka ditt gastronomiska boende. Därefter får du gå på en kurs ledd självaste Jean-Luc Decluzeau där du får lära dig göra små chokladhus”, skriver hemsidan Booking.com som man hyr huset via.

Frukost och middag får man avnjuta i den blomsterrika trädgården.

Huset kommer vara tillgänglig för allmänheten från den 11 september till den 6 oktober, sen kommer stugan att flyttas till ett chokladmuseum.

Just nu finns det inte tillgängliga datum att boka. Men den 26 september kommer det bli möjligt igen att knipa åt sig en övernattning mellan den 5 och 6 oktober. En natt i den chokladiga drömmen kostar cirka 500 svenska kronor, enligt bokningssajten.

Här är svenskarnas godisfavoriter 00:28
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

MER OM RESA